Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASTAVAK SUKOBA

Pogledajte kako Neymar provocira navijače i igrače Atletico Madrida

Neymar
Foto: Reuters/PIXSELL
29.01.2015.
u 23:49

- Nitko nije primoran voljeti nekoga, ali, znate, postoji jedna stvar koja se zove poštovanje - napisao je na svom Instagram profilu Neymar.

Barcelonina pobjeda nad Atletico Madridom (3:2) u četvrtfinalu Kupa kralja prepuna je repova, ponajviše zbog nervoze koju su pokazali igrači Diega Simeonea. A bit će ih još jer Neymar umjesto da "stane na loptu", odlučio je provocirati.

Nije ta provokacija došla kao grom iz vedra neba, prvo se oglasio kapetan Gabi dok je objašnjavao zvižduke navijača Atletica upućene Brazilcu.

- Ima taj čudan stil, pogotovo kada pobjeđuje. Uvijek na travnjaku gestikulira, a to posebno iritira momčad koja je u zaostatku jer nitko ne voli gubiti - rekao je Gabi.

Na to se oglasio Neymar i sigurno dodatno rasplamsao uzavrele duhove.

- Nitko nije primoran voljeti nekoga, ali, znate, postoji jedna stvar koja se zove poštovanje - napisao je na svom Instagram profilu Neymar, uz fotografiju koja sigurno nije namijenjena smirivanju tenzija.

>> Barcelona u polufinalu, Atletico završio sa 9 igrača! Rakitić inicirao autogol Mirande

 

"Ninguém é obrigado a gostar de ninguém, mas existe uma coisa que se chama respeito" 😉✌️

A photo posted by Nj (@neymarjr) on

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije