Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPUŠTANJE

Pogledajte kako Mamić i igrači Dinama uživaju na Kornatima

Dinamo Kornati
Foto: GNK Dinamo
1/30
29.08.2014.
u 18:21

- Momčad je umorna, imali smo puno teških utakmica i vjerujemo da će se na ovom druženju napuniti dobrom atmosferom za utakmicu na Poljudu poslije koje slijedi zasluženi odmor - rekao je Zoran Mamić.

Nakon pobjede u play-offu Europa lige nad rumunjskim Petrolulom ekipa Dinama otišla je na zasluženi kratki odmor i "teambuilding" prije velikog derbija na Poljudu. Trener Zoran Mamić objasnio je:

- Rano smo počeli s pripremama i igrači su imali tek koji slobodan dan tako da nitko zapravo nije bio na moru pa smo iskoristili ovo gostovanje i odlučili se malo promijeniti rutinu. Momčad je umorna, imali smo puno teških utakmica i vjerujemo da će se na ovom druženju napuniti dobrom atmosferom za utakmicu na Poljudu poslije koje slijedi zasluženi odmor.

Iako umorni, modri nisu propustili priliku zaigrati nogomet u malo opuštenijem izdanju.

Foto: GNK Dinamo

- Ovakve stvari su super za dodatno podizanje atmosfere koja je nakon Petrolula ionako odlična. Malo ćemo ovdje uživati,ali naravno da nam je svima u glavama već nedjelja,Poljud i najveća utakmica našeg nogometa - izjavio je jedan od strijelaca s jučerašnje utakmice Duje Čop.

Domagoj Antolić igrač koji je jučer na najbolji mogući način završio utakmicu kaže:

- Došli smo se malo opustiti i zajedno proveseliti, ali nismo došli ovdje na odmor jer u nedjelju igramo derbi u kojem želimo biti pravi. Umorni smo,ali za utakmicu protiv Hajduka to uopće nije bitno jer je ona sama po sebi toliki motiv da umor i svi ostali mogući problemi nestanu te sekunde kada se istrči na teren.

>> Rijeka protiv osvajača Europske lige, Dinamo prošao odlično!

Komentara 150

Avatar Lepko_Janez
Lepko_Janez
21:14 29.08.2014.

EUJanez ili Josip Šimić -Haška -Pravda........ inače imbecil i isfrustrirani boiesnik iz Slovenije uz blagoslov kretena Admina na vom forumu liječi svoje komplekse i frustracije od strane Hrvata!A sad me Admine možeš banirati za trajno uz napomenu da ti see otac zasigurno još uvijek kaje što u tvom slučaju nije koristio kondom jer je tako nehotice dobio sina idiota!

MA
Majur
19:58 29.08.2014.

Janez.....nemoj biti bezobrazan jer ako mi pukne film skupit cu ekipu iz kvarta i okupirati cemo dezelu:)))))

Avatar Darko zg
Darko zg
23:01 29.08.2014.

Svaka čast gazdi Mamiću

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije