Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJUTIT NA NOVINARA

Pogledajte kako je Slaven Bilić izgubio živce u Beogradu

Slaven Bilić
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/2
23.10.2014.
u 09:36

– Naljutili ste me ovim pitanjem. Prvo, vi niste politički novinar, a drugo, ja nisam ovdje došao kao mirotvorac, ja sam sportaš – rekao je Slaven Bilić

Slaven Bilić je stigao sa svojim Bešiktašem u Beograd jer s Partizanom igra treće kolo Europske lige. S obzirom na to da dolazi i 1200 turskih navijača, postavlja se pitanje sigurnosti i to je jako naljutilo bivšeg hrvatskog izbornika, iako je sam tako nešto potencirao izjavom da će u Beogradu biti neprijateljska atmosfera.

Naime, jedan od turskih novinara doveo je u vezu utakmicu Srbije i Albanije s ovom utakmicom, što je Slavena Bilića izbacilo iz takta.

– Naljutili ste me ovim pitanjem. Prvo, vi niste politički novinar, a drugo, ja nisam ovdje došao kao mirotvorac, ja sam sportaš – rekao je Slaven Bilić, a sve se vidi nakon dvije minute i 55 sekundi na snimci.

I novinari iz Srbije to su shvatili kao provokaciju pa se sve okrenulo u drugom smjeru, Bilića su pitali o samoj utakmici.

– Mogu reći da sam dobar poznavatelj Partizana, znam da ima odličnu momčad ove sezone. I u susretu protiv Tottenhama pokazali su da se mogu nositi s velikim momčadima – kazao je Bilić.

>> Bilić savjetuje navijače da ne idu u Beograd: Čeka nas neprijateljska atmosfera!

Komentara 19

PA
pacoje
11:39 23.10.2014.

meni je dojam da je on miran ,spontan,i normalno ponasanje, kao i uvjek

BA
balic
11:22 23.10.2014.

Gledam i nigdje ne vidim da je Slaven zivce izgubio. sta je novinarima da pretjerivaju i jos stave video .

Avatar MK
MK
11:04 23.10.2014.

...izgubio živce?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije