Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ispravna odluka suca?

Pogledajte kako je Sergio Ramos udario Mandžukića

Mario Mandžukić
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
20.08.2014.
u 08:43

Nastavak je to njihova žestokog dvoboja od prošle sezone kada je Real u Ligi prvaka izbacio Bayern

Mario Mandžukić sinoć je vodio tešku borbu protiv Sergia Ramosa. Nastavak je to njihova žestokog dvoboja od prošle sezone kada je Real u Ligi prvaka izbacio Bayern.

A kada se na terenu jedan do drugoga nađu dvojica prgavih igrača, to ne može završiti dobro. Posebno se jučer ističe njihov dvoboj iz 58. minute. Mandžo je poput lava ušao u duel i bacio Ramosa na pod, a španjolski reprezentativac uzvratio mu je udarcem u glavu. Mario se nakon toga valjao po podu, a sudac im je obojici dao žute kartone.

>>Simeone: Mandžukić je odradio sjajan posao protiv Reala

>>Atletico i Real remizirali! Modrić pokazao da je konstanta, Mandžo se još traži

Komentara 12

TT
tik tak
10:34 20.08.2014.

Pa Ramos mu je ušao dlanom u bradu poput najboljeg MMa borca cisti crveni karton!!!

DU
Deleted user
12:09 20.08.2014.

Suci u spanjolskoj imaju jako tezak posao, puno se simulira, igra se prljavo i konstantno se vrsi pritisak na suce. Iako je kvaliteta igraca visa nego u engleskoj u prosjeku, iz prije navedenih razloga spanjolski nogomet je puno manje gledljiv.

19
-1-9-1-1-
14:18 20.08.2014.

Mandzo glumac pravi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije