Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MILJENIK NAVIJAČA

Pogledajte kako je Santiago Bernabeu zazivao povratak Luke Modrića

Modrić
Foto: Fabian Stratenschulte/DPA/PIXSELL
1/3
02.03.2015.
u 11:01

Ljubitelji Reala vjerojatno još pamte Modrićev nastup upravo protiv Villarreala (4:2) prije otprilike godinu dana. Luka je tada bio jedan od najboljih igrača na terenu i zaradio je ovacije publike

Real Madrid sinoć je na Santiago Bernabeu odigrao samo 1:1 s Villarrealom te se prednost nad Barcelonom istopila na samo dva boda. Navijači, dakako, time nisu zadovoljni pa su zazivali povratak Luke Modrića.

Ljubitelji Reala vjerojatno još pamte Modrićev nastup upravo protiv Villarreala (4:2) prije otprilike godinu dana. Luka je tada bio jedan od najboljih igrača na terenu i zaradio ovacije publike.

Modrić, koji se nakon tri mjeseca oporavio od ozljede, jučer nije igrao. Trenira s momčadi, no još uvijek čeka prve minute. Vjerojatno će propustiti i nedjeljno gostovanje kod Athletic Bilbaa te zaigrati u Ligi prvaka protiv Schalkea.

>> Spreman je: Modrić uspješno prošao posljednje testove prije povratka

Komentara 3

Avatar jabarabaagodinaslaba
jabarabaagodinaslaba
18:42 02.03.2015.

Ne mislim kako Real ovisi o ikome , ali volim čuti kako kažu da im Modrić nedostaje. Ipak je to Real.

Avatar Vrijeme
Vrijeme
18:28 02.03.2015.

Veliko, a tad su jos vodili 1:0.

Avatar links
links
14:23 02.03.2015.

bilo bi bolje da dobije ovacije kada igra, ovako očajnici kukaju iako su prvi, kada dodje Luka biti će nulti!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije