Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTEZ MAJSTORA

Pogledajte kako je Sammir driblingom ismijao Piquea

Sammir
Foto: Youtube/Screenshot
1/2
14.12.2014.
u 09:07

Barcelonin defenzivac ga je odmah potom "složio" na travu.

U petak je Cristiano Ronaldo zabio nova dva pogotka za Real i stigao do brojke od 25 u Primeri. Toliko zajedno nije zabio napad Barcelone Messi (13), Neymar (11) i Suarez (bez gola), koji se sinoć trudio u Madridu dobiti Getafe. No, nitko od njih ili nekoga iz Barce nije uspio zabiti! A nekadašnji igrač Dinama Sammir, bio je "bezobrazan" domaćin i nije suigraču iz reprezentacije Rakitiću dao da odnese pobjedu iz Madrida.

Sammir je igrao je jako dobro kao usamljena špica do 62. minute, a zaradio je pljesak kad je na centru Piqueu gurnuo kroz noge pa je ga je ovaj morao 'složiti' na travu, a u prvom dijelu pored Rakitića je gurnuo sjajnu loptu, ali njegovi suigrači to nisu razumjeli. Rakitić je igrao do 65. minute. Barca je stiskala, ali pogodak nije uspjela postići i Real je sad u još komfornijoj situaciji.

Iako se na YouTubeu spominje Naldo, taj brazilski defenzivac ipak nije autor ovog sjajnog poteza. A i tko zna Sammira, prepoznao je njegove pokrete u sekundi.

>> Barcelona remizirala s Getafeom, Sammir i Rakitić igrali od prve minute

>> Pogledajte tko je odigrao bolje, Rakitić ili Sammir

Komentara 7

Učitelj
10:57 14.12.2014.

U zadnjoj sekundi Getafe ide sam prema golu, a sudac dok su bili na 16 m svira kraj da spasi Farsu, hi hi, zamislite da se to napravi HNK-u NOVJ

21
215794
12:15 14.12.2014.

Konacno da netko napise nesto ljepse o Samiru

Avatar Pacov
Pacov
10:35 14.12.2014.

Ja mislim da se mozemo samo ovom novinaru nasmijat kakav je naslov stavi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije