Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stara snimka

Pogledajte kako je Ronaldo na treningu Barce posramio Mourinha i Luisa Enriquea

Ronaldo Luis Nazario de Lima
Foto: Press Association/PIXSELL
1/2
17.12.2014.
u 10:02

Enrique je tada bio Ronaldov suigrač u Barceloni, a 'special one' pomoćni trener...

Brazilac Ronaldo Luis Nazario de Lima jedan je od najboljih nogometaša u povijesti, a majstorijama koje je izvodio na terenu godinama je oduševljavao publiku. 

Proteklih dana internetom je počela kružiti snimka iz razdoblja kad je igrao u Barceloni, a na njoj se vide njegove majstorije na treningu. Brazilac je sjajnim driblinzima izbacio iz takta nekoliko osoba, a zanimljivo je što su među njima bili sadašnji trener Barcelone Luis Enrique i trener Chelseaja Jose Mourinho.

Enrique je tada bio Ronaldov suigrač, a "special one" pomoćni trener...

>>Pogledajte kako je Sammir driblingom ismijao Piquea

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije