Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjajna predstava

Maestralni Rakitić zabio, asistirao i napravio ključni potez u pobjedi Barcelone!

Ivan Rakitić, Barcelona
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
28.02.2015.
u 17:58

To mu je prvi ligaški pogodak od studenog prošle godine, a ukupno četvrti pogodak u Primeri ove sezone.

Nakon što je u prošlom kolu Barcelona neočekivano kiksala protiv Malage na domaćem stadionu, momčad Luisa Enriquea, koja je u međuvremenu u Ligi prvaka pobijedila Manchester City, u sklopu 25. kola prvenstva u gostima je pobijedila Granadu sa 3:1. Odlične utakmice odigrali su Luis Suarez i Ivan Rakitić, čiju statistiku možete pogledati OVDJE!

Trener katalonskog kluba nije ništa želio prepustiti slučaju i odlučio je izvesti vrlo jaki sastav na teren, a u početnoj postavi našao se Ivan Rakitić. Upravo je hrvatski reprezentativac zabio prvi pogodak na utakmici. U 26. minuti u prilici je bio Luis Suarez, ali njegov udarac je zaustavio branič Granade. Tada je na loptu natrčao Raketa i zabio za vodstvo katalonskog kluba. To mu je bio prvi ligaški pogodak od studenog prošle godine, a ukupno četvrti pogodak u Primeri ove sezone.

Početkom drugog poluvremena Luis Suarez je povisio vodstvo Barce na 2:0, a ovoga puta Raketa je upisao asistenciju. Urugvajac mu je vratio loptu i utrčao u kazneni prostor, a hrvatski veznjak sjajno prebacio obranu i ponovno uposlio Suareza koji odličnom reakcijom matira vratara. U 53. minuti Rico je iz jedanaesterca smanjio na 1:2, a sve sumnje oko pobjednika otklonio je Lionel Messi u 70. Ponovno je ključni potez odigrao Rakitić koji je sjajnom loptom izbacio cijelu obranu Granade i gurnuo u priliku Suareza, koji nesebično daje loptu Messiju i Argentinac se s lakoćom upisuje u strijelce. Bio mu je ovo 27. pogodak u prvenstvu i već sada ima samo jedan manje nego u cijeloj prošloj sezoni. Također, približio se Ronaldu koji je zabio dva gola više.

Katalonci su na samo bod zaostatka za Realom, ali imaju i utakmicu više.

>>Bayern zabio četiri gola Kölnu

>>Ancelotti otkrio kada će se Modrić vratiti na travnjak

Komentara 4

Avatar eli974
eli974
19:05 28.02.2015.

kad Raketa igra Barcelona ne gubi,činjenica!

Avatar Vrijeme
Vrijeme
18:46 28.02.2015.

Dobra igra.

Avatar nula
nula
20:35 28.02.2015.

Nije mu lako , kad vidis koji sve vanzemaljci igraju s njim . On je pravi lider , kao u Sevilli , a ovdje je sveden na ulogu vodonose. Bravo Raketa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije