Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DONACIJA NOGOMETAŠA BARCELONE

Pogledajte kako je Radnik iz Bijeljine zahvalio Rakitiću na semaforu

Rakitić
Foto: facebook.com/FKRadnikBijeljina
1/5
02.05.2016.
u 19:22

Domaćini nisu zaboravili na lijepu gestu nogometaša Barcelone pa su mu zahvalili porukom "jedan je Ivan Rakitić".

Radnik iz Bijeljine proteklog je vikenda kod kuće svladao Rudar iz Prijedora (2:0) u Premijer ligi, a premijeru je imao i semafor kojega je donirao Ivan Rakitić.

Domaćini pritom nisu zaboravili na lijepu gestu nogometaša Barcelone pa su mu zahvalili porukom "jedan je Ivan Rakitić".

Prvoligaš sa sjeveroistoka Bosne i Hercegovine do edavno je imao stari semafor na kojem su dječaci ručno mijenjali rezultat. Rakitić je za ovaj slučaj čuo preko nekadašnjeg suigrača iz Schalkea Mladena Krstajića koji je danas predsjednik kluba te odlučio uložiti vlastitih 25.000 eura kako bi Radnik dobio suvremeni semafor.

>> Rakitić po drugi put postao otac: Ne mogu biti sretniji

Komentara 10

CA
cactus
22:04 02.05.2016.

takav isti je postavio u Sikirevcima :)

FO
fora245
20:36 02.05.2016.

cajke su mu vrh

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
05:06 03.05.2016.

Svaka cast. Bas lepo of Radnika. Hoce li mu tako i Vukovar zahvaliti za donaciju. Da je Svicarska malo jaca u nogometu sad bi on imao kriz na dresu a ne sahovnicu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije