Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBORIO I JEDANAESTERAC

Pogledajte kako je Nikola Kalinić uz Badeljevu pomoć zabio na svoj imendan

Nikola Kalinić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
06.12.2015.
u 17:09

Kalinić se u strijelce upisao u 26. minuti i to uz puno sreće. Naime, Milan Badelj je pucao, a lopta je na putu do gola pogodila Kalinića i završila u mreži.

Nikola Kalinić postigao je novi pogodak. Njegova je Fiorentina u 15. kolu Serie A kod kuće svladala Udinese sa 3:0, a hrvatski napadač je svoj imendan zabio prvi pogodak.

Kalinić se u strijelce upisao u 26. minuti i to uz puno sreće. Naime, Milan Badelj je pucao, a lopta je na putu do gola pogodila Kalinića i završila u mreži.

Napadaču Fiorentine to je 10. gol u sezoni. Isto toliko ima i Eder iz Sampdorije, dok je na prvom mjestu Higuain sa 14 postignutih pogodaka.

Nakon toga je iznudio jedanasterac kojega je u pogodak pretvorio Iličić u 62. minuti. Posao je dovršio Rodriguez četiri minute prije kraja.

Kalinić i Badelj odigrali su čitavu utakmicu. Ante Rebić nije ulazio u igru, kao i Stipe Perica u momčad Udinesea.

Fiorentina (32) je ovom pobjedom stigla do drugog mjesta. Treći je Napoli (31) koji je jučer izgubio od Bologne, dok je vodeći Inter (33).

Ostali rezultati: 

Atalanta - Palermo 3:0
Frosinone - Chievo 0:2
Verona - Empoli 0:1

Komentara 3

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
17:48 06.12.2015.

He, he ... tko vam je došapnuo da slavimo Sv. Nikolu ?

Avatar poglavito
poglavito
22:18 06.12.2015.

Zna i Nikola da mu se uvlače , interesa radi.

DH
dalibor.hren
22:30 06.12.2015.

Taj se gol piše Badelju!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije