Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ponovno zabio

Super Mario je u formi: Pogotkom inicirao visoku pobjedu Juvea kod Palerma

Mandžukić
Foto: Reuters
29.11.2015.
u 22:49

Opravdao je povjerenje trenera Massimiliana Allegrija koji je hrvatskog napadača pretpostavio Alvaru Morati te drugu utakmicu zaredom postigao pogodak.

Mario Mandžukić vratio se u formu! Opravdao je povjerenje trenera Massimiliana Allegrija koji je hrvatskog napadača pretpostavio Alvaru Morati te drugu utakmicu zaredom postigao pogodak.

Juventus je u 14. kolu talijanskog prvenstva uvjerljivo slavio kod Palerma (3:0), a momčad sa Sicilije načeo je upravo Mandžo pogodivši glavom u 54. minuti. Nabacio mu je Paulo Dybala, koji je ovog ljeta stigao u Torino baš iz Palerma.

Hrvatski reprezentativac donio je pobjedu Torinezima i u susretu Lige prvaka s Manchester Cityjem (1:0).

Bio mu je to treći prvenstveni gol u 11. nastupu i ukupno šesti u 15 utakmica u svim natjecanjima. Igrao je do 67. minute kada ga je zamijenio Morata. 

Uz njega strijelci su bili Sturaro (89') i Zaza (90'+3).

Za Palermo je cijeli susret odigrao Mato Jajalo.

Stara dama sedmom prvenstvenom pobjedom popela se na peto mjesto ljestvice Serie A, a vodeći Inter biježi joj šest bodova (30) uz utakmicu manje.

>>Real se mučio s Eibarom, Modrić dodao za vodeći pogodak 

 

Komentara 8

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
22:30 29.11.2015.

Al ih je razgrunuo ....

MA
..Marsijanac
22:18 29.11.2015.

To je jedini nacin kojm Mandjo zabija pogotke; podmetanjem glave ili noge.No za to su potrebna odlicna krila ,kojih nasa repka nema. Mandjo -Kalinic u tandemu je dobar odgovor.

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
23:16 29.11.2015.

super Mario!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije