Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BORBENI HRVAT

Pogledajte kako je lukavi Mandžukić nadmudrio Messija

Juventus - Barcelona
Foto: Reuters
1/10
12.04.2017.
u 08:01

Mandžo je, kao i obično, bio vrlo borben, upisao je i asistenciju Dybali, a u jednom trenutku se sukobio s Lionelom Messijem.

Mario Mandžukić sinoć je odigrao svih 90 minuta u velikoj pobjedi Juventusa nad Barcelonom (3:0) u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka. Mandžo je, kao i obično, bio vrlo borben, upisao je i asistenciju Dybali, a u jednom trenutku se sukobio s Lionelom Messijem.

Hrvatski napadač je nakon jednog duela prišao najboljem igraču Barcelone, zagrlio ga i pokušao objasniti što se dogodilo. No, Argentinac je gurnuo Mandžukićevu ruku sa svoga vrata. To je samo razljutilo Mandžu koji je odgurnuo Messija.

Osim toga, Mandžukić je na lukav način izborio aut pored Messija.

U 63. minuti dobio je žuti karton zbog prekršaja na Sergiju Robertu. No, vidljivo je da je sudac pogriješio.

Mandžo je u 72. minuti imao novi bliski susret sa Sergijem Robertom. Žestoko je startao na njega, a ovaj put nije dobio žuti karton iako ga je zaslužio. Valjda je sudac Szymon Marciniak tako pokušao ispraviti pogrešku kod prvog žutog kartona.

Komentara 9

DU
Deleted user
13:23 12.04.2017.

Mandzukic je Kralj i gospodin,sto se za Messija sigurno nr moze reci,Mandzukic je veliki udjel imao u sinocenm maskaru Juventusa nad Barcelonom,zaista je Mandzo nogometna velicina.

KA
kajinx
16:04 12.04.2017.

Dolina Cupova ...sa nama u tokom skolovanja. Bolje da nije!

MK
marko.kosmicki
15:49 12.04.2017.

tko će sudit u uzvratu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije