Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
S Adamom Sandlerom

Pogledajte kako je Luka Modrić završio u Hollywoodu! Ali, potkrala se i jedna velika greška

Luka Modrić
Printscreen Youtube
20.04.2017.
u 17:33

U novoj holivudskoj komediji glavnu ulogu tumači Adam Sandler, a poznati glumac i komičar se u jednoj sceni 'susreće' s Modrićem.

Luka Modrić je završio u Hollywoodu! Da, i to smo dočekali. Hrvatski veznjak je godinama jedna od glavnih zvijezda u Realu, a da obožavatelje ima i u Hollywoodu pokazao je film Sandy Wexler, piše Goal.

U novoj holivudskoj komediji glavnu ulogu tumači Adam Sandler, a poznati glumac i komičar se u jednoj sceni 'susreće' s Modrićem. Sandler ulazi u kafić u Los Angelesu, a na zidu iza njega možemo vidjeti uokviren Lukin hrvatski dres s Eura 2012. godine iz Poljske i Ukrajine na kojemu su autogrami igrača, a pokraj njega je Unitedov dres Ryana Giggsa.

Zanimljivo je zapravo da je scena koje je dio i Modrić zapravo pogreška producenata jer on zapravo ne bi trebao biti tamo. Razlog? Sandler u filmu glumi šoubiz menadžera s početka 90-ih godina prošlog stoljeća, a Luka je u to vrijeme još bio dječak.

>> Hrvatska je dokazala da je istinska nogometna sila!

Komentara 3

RA
rankovic
18:26 20.04.2017.

koliko amera je uopče čulo za Luku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije