Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKO SRCE

Pogledajte kako je Luis Suarez oduševio dječaka koji boluje od raka

Luis Suarez dječak
Foto: Printscreen Youtube
1/2
06.05.2015.
u 14:58

– Znaš, ja ti baš i nisam liječnik nego radim nešto drugo – rekao je glas s druge strane nakon čega se pojavilo lice Suareza. Dječak se tada zamalo rasplakao.

Luis Suarez razveselio je jednog dječaka u Urugvaju i pokazao da ima veliko srce. Dječak Mateo već se dvije godine bori s rakom, a rečeno mu je da će preko Skypea razgovarati s liječnikom iz Španjolske.

– Znaš ja ti baš i nisam liječnik nego radim nešto drugo – rekao je glas s druge strane nakon čega se pojavilo lice Suareza. Dječak se tada zamalo rasplakao.

– Ti si borac i vrlo si hrabar. Moraš nastaviti dalje – rekao je Suarez i dječaku obećao dres bude li slušao liječnike.

Za dječaka se brine Zaklada Perez Scremini koja skrbi o oboljelima od raka. Suarez je uključen u rad zaklade te joj financijski pomaže. Nazivaju ga 'kanibal' jer je tri puta ugrizao protivnike, no ovo je sasvim drukčija slika sjajnog Barcelonina napadača.

>> Messi: Moj prijatelj Suarez zabio je dva nevjerojatna gola

Komentara 1

FI
fileck
15:51 06.05.2015.

Maestralan potez!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije