Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bilić prošao dalje

Pogledajte kako je Lovren promašio penal i izbacio Liverpool

Dejan Lovren
Foto: Reuters/PIXSELL
26.02.2015.
u 21:53

Suigraču su ga tješili, ali pred hrvatskim braničem teška je noć. Posebno kada se u obzir uzme da su ga u posljednje vrijeme sve češće kritizirali.

U šesnaestini finala Europske lige Bešiktaš je pobijedio Liverpool i izbacio slavni engleski klub iz natjecanja. Turska momčad koju vodi Slaven Bilić pobijedila je sa 1:0, a kako su tim rezultatom u prvoj utakmici slavili 'redsi', odluka je pala nakon izvođenja jedanaesteraca.

Igrači Bešiktaša pogodili su svih pet, a Liverpool četiri i red je došao na Dejana Lovrena. Hrvatski reprezentativac imao je veliku odgovornost, ali je promašio, pucao je iznad gola. Tada je počelo veliko slavlje Bilića i njegove momčadi, a Lovren je tužan napustio travnjak. Suigraču su ga tješili, ali pred hrvatskim braničem teška je noć. Posebno kada se u obzir uzme da su ga u posljednje vrijeme sve češće kritizirali.

Pogledajte kako je Lovren promašio jedanaesterac.

>>Lovren promašio jedanaesterac, Bešiktaš ide dalje

Komentara 42

Avatar jwayne
jwayne
22:26 26.02.2015.

Fulao je i Messi .. Dejane bad luck ... gdje su bile ostale zvijezde kada je trebalo pucati 5. odlučujući penal??!

Avatar Tom Tornado
Tom Tornado
22:28 26.02.2015.

lovren je promasio penal.....izgubila je njegova momcad to mu je dosta kazna ,promasio je i messi nedavno pa sta? To je nogomet..

SI
sipovaca
22:08 26.02.2015.

... i tako ce Lovren dovesti Bilica na Otok . Kad jednom smrkne , drugom svane . Such is life !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije