Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bravo, majstore

Pogledajte kako je Kramarić sjajnom varkom na stražnjicu bacio braniča Bayerna!

Andrej Kramarić
Foto: Screenshot
1/5
05.02.2016.
u 12:27

Iako se to zbilo prije pet dana, ako niste pogledali video, za takav potez nikad nije kasno...

Andrej Kramarić prošlog je vikenda zaigrao s Hoffenheimom na Allianz Areni i izgubio od Bayerna (0:2). Hrvatski reprezentativac odigrao je za gostujuću momčad 68 minuta i bio daleko najopasniji. Imao je dvije dobre prilike, ali mu je prvi puta Neuer obranio, a drugi puta pucao je pokraj gola.

Međutim, pokazao je da nije zaboravio igrati nogomet, bez obzira na to što je u Leicesteru sjedio na klupi. Krama je imao nekoliko odličnih poteza, a posebno se istaknuo u 56. minuti kada je u kaznenom prostoru sjajnom varkom igrača Bayerna bacio na stražnjicu. Šteta što nije uspio zabiti jer bi sigurno konkurirao za gol kola.

Iako se to zbilo prije pet dana, ako niste pogledali video, za takav potez nikad nije kasno...

>>Kramarić: Nesretan sam jer protiv Bayerna nisam iskoristio prilike

 

Unlucky today. #KeepWorking

Posted by Andrej Kramarić on 31. siječnja 2016

Komentara 6

BL
Blender
16:43 05.02.2016.

Dignite ga u nebesa zato sto je prevario suigraca a na kraju i samoga sebe jer je promasio zicer! Ovaj clanak je zaista nula!

Avatar feudalac
feudalac
14:43 05.02.2016.

...najveća medijska "vrijednost" ovog sasvim prosječnog igrača je to što se usprotivio Mamićima. Statistika govori da je u 2015./16. u igri proveo 399 minuta i zabio jedan gol, ako ovako nastavi čeka ga "karijera" Ante Rukavine!

MA
mahin1986
19:35 05.02.2016.

Samo napred Kramariću želim ti sve najbolje...kvalitetan igrač ko god sta reko!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije