Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Madrid

Pogledajte kako je izgledao susret Luke Modrića i Julije Roberts

Luka Modrić i Julia Robert
Foto: screenshot/Facebook
1/7
24.04.2017.
u 23:56

Lijepa Julia obišla je stadion, travnjak i sve klupske popratne sadržaje, a za uspomenu je dobila Realov dres s brojem jedan

Nakon utakmice s Barcelonom, nogometaše madridskog Reala iznenadila je Julia Roberts. Jedna od najpoznatijih svjetskih glumica uživo je gledala El Clasico u društvu svog supruga Daniela Modera.

Potom se fotografirala s igračima kraljevske momčadi. Fotografiju za uspomenu dobio je i naš Luka Modrić.

Lijepa Julia obišla je stadion, travnjak i sve klupske popratne sadržaje, a za uspomenu je dobila Realov dres s brojem jedan.

Julia i Daniel zadnjih su godina često na nogometnim utakmicama, dijelom i zbog toga što njihovi sinovi igraju nogomet...

>>Evo odgovara Realovih navijača na Messijevu proslavu pogotka

Komentara 12

EM
emerikemerikson
08:33 25.04.2017.

Vidi se kako Julija iskreno uživa u društvu ovih velikana koji su tako jednostavni što i dolikuje vrhunskim znalcima .

MI
miso
00:39 25.04.2017.

Super, lijepo! Čestitam. ... Žao mi je jedino što znanost ne uživa ni milijardni dio popularnosti kao nogomet! ... Možda bi trebalo organizirati natjecanja iz znanosti pa bi se to promjenilo. Npr., da znanstvenici napucavaju nogometnu loptu izračunavajući njezine optimalne putanje ... ili da promjene gravitaciju tako da lopta sama upadne u gol protivniku ...

DU
Deleted user
07:15 25.04.2017.

Julija Roberts nije lijepa! Ona definitivno ima "ono nešto", ima karizmu, i to jaku karizmu, ali ona ni u snu nije ljepotica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije