Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Treći gol

Pogledajte kako je Halilović u stilu Messija zabio u pobjedi Barcelone B

Alen Halilović
Foto: Press Association/Pixsell
31.01.2015.
u 19:55

Lijepom varkom u stilu Messija oslobodio se čuvara i preciznim udarcem zatresao mrežu

U 23. kolu druge španjolske lige Barcelona B u gostima je pobijedila Sabadell sa 4:1, a u strijelce se upisao i hrvatski nogometaš Alen Halilović.

El Haddadi je doveo Barcu u vodstvo, a izjednačio je Zurdo. U 37. minuti  Ramirez je ponovno vratio Katalonce u vodstvo, a tri minute kasnije zabio je Halilović. Lijepom varkom u stilu Messija oslobodio se čuvara i preciznim udarcem zatresao mrežu. Bio mu je to treći pogodak u sezoni. Konačni rezultat u 58. minuti postavio je Dongou.

Halilović je igrao do 70. minute, a njegova momčad s tri boda skočila je na 15. mjesto.

Komentara 2

Avatar Ironman0105
Ironman0105
02:51 01.02.2015.

Je. I Cetinski u stilu Freddie Mercury-a drzi mikrofon, I Severina u stilu J.Lo nosi suknju. Pa su ipak svjetlosnim tisucljecima iza njih. Bas kao I mladi nogometas iz bosne iza Messi-a

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije