Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
blista u Flamengu

Pogledajte kako je Eduardo da Silva asistirao za pogodak

eduardo
Foto: Youtube Screenshot
1/2
18.09.2014.
u 09:45

Iako je Flamengo nakon prvih 45 minuta imao uvjerljivih 2:0 kod Palmeirasa, sve se promijenilo u nastavku pa je završilo 2:2.

Bivši hrvatski reprezentativac Eduardo da Silva ponovno se istaknuo u Flamengu. Asistirao je za pogodak Alecsandru koji je njihovoj momčadi donio vodstvo 2:0 u susretu 22. kola brazilskog prvenstva na gostovanju kod Palmeirasa.

Međutim, iako je Flamengo nakon prvih 45 minuta imao uvjerljivih 2:0, loše je igrao u nastavku pa je završilo s rezultatom 2:2. Eduardo je igrao do 61. minute, a umjesto njega zaigrao je Antonio.

Flamengo je 10. na ljestvici sa 29 bodova, a Palmeiras 18. sa 22 boda.

>>Pogledajte kako je Eduardo promašio jedanaesterac za Flamengo

>>Eduardo: U Brazilu se osjećam kao stranac

Komentara 1

KE
kentie
11:27 18.09.2014.

eduardo je jedan od rijetkih "naših" nogometaša kojem uspjeh želim od srca...al zaista...i nije zaslužio ni najmanje da ga se blati i krivo shvati...jer to što mu ova država radi, čije je boje zastupao, i za čiju je čast i slavu i promociju u svijetu nastupao, a ne štiti ga od plavog zmaja i predatora, nije za virovat. Jer taj isti plavi predator se debelo naplatio za transfer u "minsko polje" zvano engleska liga...tada sam rekao, a to se na žalost i obistinilo, da jadan ide na nogometno stratište...i jedini, al jedini koji mu je otišao u posjet nakon komplicirane operacije, bio je Bilić i nitko drugi iz Saveza, jel poput aktualnog predsjednika sad već pokojnog Vlatka Markovića...ne sjećam se, da je taj potonji i ikad Dudua posjetio u bolnici...ma moš mislit, koja su to, da ne kažem, posla, jel...i zato Dudu igraj, zabijaj, zabavljaj se i iskreno ću se radovati da zaigraš u repki pod brazilskim stijegom....na znanje i ravnanje, na tugu i žalost, kvazi-imperatora cro-nogometanja....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije