Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
35 TISUĆA LJUDI

Pogledajte kako je bilo na tribinama Poljuda

Poljud atmosfera
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL, Ivo Cagalj/PIXSELL, Tino Juric/PIXSELL
1/23
28.08.2014.
u 21:57

Utakmicu je iz lože pratio i izbornik Niko Kovač, a na Poljudu su bili i ministar Arsen Bauk, Mladen Grdović, Dino Rađa...

Iako Hajduk nije uspio proći u skupinu Europske lige, navijači na Poljudu su pružili paklenu atmosferu. Više od 35 tisuća ljudi natjeralo je igrače Dnjipra da se osjeća kao da je u grotlu, a navijači su pjevali i nakon poraza.

Utakmicu je iz lože pratio i izbornik Niko Kovač, a na Poljudu su bili i ministar Arsen Bauk, Mladen Grdović, Dino Rađa...

>> Oproštaj od Europe: Hajduk na prepunom Poljudu nije uspio zabiti

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar franioprvi
franioprvi
22:51 28.08.2014.

Sto cu gledati tribine kad na travnjaku nije bilo nista. Dugo , dugo , jedan nas klub nije pruzio ovako losu partiju , tehnicki i takticki. Pa oni su nesposobni sastavit i tri tocna dodavanje. Licilo je na trecu dalmatinsku ligu , nabij naprid i uvis i trci za njom. Igore sto je ovo ??

Avatar mihic
mihic
01:54 29.08.2014.

A stadion prima 33000 i ima Mamiceve brojace, a novinar piše 35 tisuća, to se u ugostiteljstvu zove višak u blagajni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije