Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MANJI SUKOB

Pogledajte kako je Alves bacio loptu Modriću u lice

Modrić Alves
Foto: Printscreen Youtube
17.04.2014.
u 08:43

Sudac Antonio Mateu Lahoz bio je blizu, no procijenio je da ni jedan igrač ne zaslužuje žuti karton

Luka Modrić tijekom El Clasica došao je u manji sukob s Danijem Alvesom. Veznjak Reala pokušao je proći, no lopta braniča Barcelone odbila se izvan terena.

Uslijedilo je naguravanje, nakon čega je Alves bacio Modriću loptu u lice. Sudac Antonio Mateu Lahoz bio je blizu, no procijenio je da ni jedan igrač ne zaslužuje žuti karton.

>> Junak Bale: Savršena večer... Idemo sada po sva tri trofeja

Komentara 3

FI
Fisherman
10:00 17.04.2014.

Svaku obijest kazila je povijest. Svaka cast Luka!! Neka ovo bude ultimativni dokaz da je Luka uspio se uklopit u jedan od najboljih klubova na planeti. Sve najbolje! Hrvatski se narod ponosi s tobom!

IV
ivka.vg
10:19 17.04.2014.

Svaka čast Luka Modrić... Real je zaslužio trofej....

ZV
zveki14
21:22 17.04.2014.

Luki svaka čast ali Budimo realni; Mislim da bi naslov trebao glasiti: Luka gurnuo Alvesa i onda dobio loptu u glavu umjesto kartona!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije