Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
naguravao ga

Pogledajte kako Guardiola "zlostavlja" Müllera na treningu

Guardiola
Foto: Screenshot
1/2
27.08.2014.
u 19:49

Dok je španjolski stručnjak nešto objašnjavao Claudiju Pizarru, Müller im se ubacio u riječ, a to je malo iživciralo Guardiolu

Nogometašima Bayerna sezona baš i nije počela najbolje. Izgubili su Superkup od ljutog rivala Borussije pa je njihov trener Pep Guardiola još zatjevniji na treninzima.

A to je najbolje osjetio Thomas Müller na treningu u ponedjeljak. Dok je španjolski stručnjak nešto objašnjavao Claudiju Pizarru, Müller im se ubacio u riječ, a to je malo iživciralo Guardiolu. Uhvatio ga je za vrat i protresao, a nije baš izgledalo kao šala. Njemački reprezentativac ipak je sve prihvatio sa smiješkom ali Španjolac je svima jasno dao do znanja da s njim nema zafrkancije.

Komentara 6

MI
mirko0410
20:38 27.08.2014.

Pep je malo nervozan, neka je ali proći će i njegove tri godine, samo da ne napravi preveliku štetu.

CA
carpediem
22:55 27.08.2014.

Polako padaju Maske polako se vidi koje taj Guardiola.

ST
staro topoljanin
23:00 27.08.2014.

mislim bayern nece sa ovim ludim trenerom nista osvojiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije