Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REMI S WERDEROM

Pogledajte golčinu Tina Jedvaja!

Tin Jedvaj
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
12.09.2014.
u 21:00

Jedvaj je u 17. minuti dobio loptu na desnoj strani i snažnim je udarcem zakucao u gornji bliži kut Wolfovih vrata.

Tin Jedvaj zabio je sjajan gol i upisao asistenciju u remiju njegovog Bayera s Werderom (3:3) u trećem kolu Bundeslige.

Jedvaj je u 17. minuti dobio loptu na desnoj strani i snažnim je udarcem zakucao u gornji bliži kut Wolfovih vrata. To mu je bio drugi pogodak za Leverkusen otkako je došao iz Rome na posudbu.

Werder je nakon toga poveo 2:1 preko Bartelsa i Di Santa, da bi Leverkusen golovima Calhanoglua i Sona Heung-Mina okrenuo rezultat u svoju korist. Konačnih 3:3 postavio je Prödl u 86. minuti na dodavanje Jedvaja. Bio je to prvi remi Bayera nakon što je u prva dva kola upisao šest bodova.

Monaco opet poražen

U petkom kolu francuskog prvenstva Monaco je upisao treći poraz. Momčad iz kneževine poražena je kod Lyona s 2:1, a prvi vratar Hrvatske Danijel Subašić je za poraženu momčad branio čitavu utakmicu.

>> Jedvaj s Bayerom srušio Borussiju u gostima, pao najbrži gol u povijesti

Ključne riječi

Komentara 19

MA
Majur
21:48 12.09.2014.

Buducnost je pred njim,samo pamet u glavu....moze igrat stopera,bocnog ili zadnjeg veznog.....mozda ideja za Kovaca;)))))

AN
ANTE112312
21:48 12.09.2014.

Evo gledam tekmu na Eurosport 2,Tin je stvarno fenomenalan ,stvarno igra odlično,prema naprijed odlicno svaki puta otvori stranu,niti je duel u skoku nije izgubio..uskoro ga ocekujem u prvih 11 repke nije bitno stoper ili bek ali tamo mu je mjesto ..BRAVO TIN!

TA
tarzan
22:34 12.09.2014.

Sad se vidi kolika je propast to što naši mladi igrači idu u Italiju. Uopće nije jasno zašto su kupili Jedvaja, Rebića, Radoševića...ako tamo nikakvu priliku nisu dobili a evo Jedvaj u Leverkusenu već na početku pokazuje velike stvari

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije