Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kombinirao s Baleom

Pogledajte golčinu Luke Modrića na treningu Reala

Luka Modrić
Foto: Screenshot
22.08.2014.
u 11:56

Dobra vijest za hrvatske navijače jest da su i za susret na Vicente Calderonu u početnom sastavu najavljeni Luka Modrić i Mario Mandžukić

Nogometaši Reala pripremaju se za uzvratnu utakmicu protiv Atletica u španjolskom Superkupu. Prva utakmica na Santiago Bernabeuu završila je 1:1 i još je uvijek sve otvoreno.

Dobra vijest za hrvatske navijače jest da su i za susret na Vicente Calderonu u početnom sastavu najavljeni Luka Modrić i Mario Mandžukić.

A Luka je pokazao da je u dobroj formi, zabio je prekrasan pogodak. Lijepo je kombinirao sa starim prijateljem Garethom Baleom koji mu je petom ostavio loptu, a Luka je fenomenalnim udarcem s 20 metara "rasparao mrežu".

>>Luka Modrić: Uživam u svakom trenutku koji provodim Realu"

>>Halilović: Sviđa mi se Barcin stil igre, a trener me motivira

Komentara 8

PA
Paket
12:03 22.08.2014.

Baš ju je dobro potegnuo

IS
istri
13:15 22.08.2014.

vrlo tezak gol. ceka dobje loptu i neometano puca dok ga obrana nonsolantno gleda.

Avatar jigaboo
jigaboo
15:39 22.08.2014.

super golcina. ista ko one sto je zabijao u Brazilu ovog ljeta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije