Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AKCIJA ZA PAMĆENJE

Pogledajte golčinu Duje Čopa za pobjedu protiv Vrsaljkova Sassuola!

Duje Čop
Foto: Youtube/Screenshot
1/2
24.01.2015.
u 19:56

Cagliari je pobijedio 2:1 te se na ljestvici udaljio iz zone ispadanja.

Cagliari je slavio protiv Sassuola 2:1 u 20. kolu Serie A, a strijelac pobjedničkog pogotka bio je Duje Čop! Hrvatski napadač ušao je u 62. minuti umjesto Longa i svoj boravak na terenu itekako opravdao.

Time je svom klubu omogućio vrijedna tri boda i najmanje jedan dan boravak izvan zone ispadanja. Naime, Cagliari sad ima 19 bodova i nalazi se na 17. mjestu, ali Chievo Verona ima 18 i na 18. je poziciji. Sreća za Čopovu momčad je to što direktni Chievo gostuje kod Juventusa i šanse da nešto napravi su iznimno male.

Što se same utakmice tiče, bila je tvrda, uz osam žutih kartona, od čega četiri za Cagliari i četiri za Sassuolo, s time da je Acerbi dobio dva i u 88. minuti je isključen. Također, treba spomenuti i da je Šime Vrsaljko odigrao vrlo dobro i proveo je svih 90 minuta na travnjaku.

Ali nije uspio pomoći Sassuolu, koji je slomljen nakon 19 minuta, kad je poentirao Rossettini. Nadu je probudio autogol istog tog Rossettinija u 77. minuti, ali samo dvije minute kasnije Čop bjeći iza leđa obrane gostiju te nakon sjajne asistencije Dessene i odlično odmjerenim udarcem donosi pobjedu Cagliariju.

>> Duje Čop debitirao: Odigrao 90 minuta, Cagliari ispao iz kupa

Komentara 13

IS
istina00
20:08 24.01.2015.

bravo duje, od srca iskrene čestitke od nas navijača dinama! pošteno si igrao za dinamo i bio jedan od najboljih igrača u momčadi! sad ti želimo svu sreću u novom klubu, svijetlu karijeru te puno golova

AN
antitovari
20:18 24.01.2015.

Bravo majstore !

Avatar MilaneseBolognese
MilaneseBolognese
20:34 24.01.2015.

Svaka čast, ovdje su ga uvijek podcjenjivali dok je igrao u Dinamu. Nadam se da će u Italiji pokazati što zna!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije