Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZABIO UNITEDU

Pogledajte gol Miralema Pjanića sa 60 metara

Miralem Pjanić
Foto: Reuters/Pixsell
27.07.2014.
u 10:59

BiH reprezentativac je u 76. minuti sa 60 metara je lobao rezervnog vratara Uniteda Bena Amosa.

Roma i Manchester United odigrali su prijateljsku utakmicu na International Champions Cupu u SAD-u, a Miralem Pjanić postigao je lijep pogodak. BiH reprezentativac je u 76. minuti sa 60 metara lobao rezervnog vratara Uniteda Bena Amosa. 

Roma je na kraju poražena s 3:2. Pogotke za United postigli su Wayne Rooney (36. i 45.) i Juan Mata (39.), dok je za Romu zabio Francesco Totti u 89. minuti iz jedanaesterca.

Modrić i Kovačić nisu igrali

Lijep pogodak zabio je i Gareth Bale, ofenzivca Real Madrida u susretu s Interom. Bale je kraljevski klub doveo u vodstvo dalekometnim udarce u 10. minuti, a izjednačio je Icardi u 68. minuti s 11 metara. Inter je na kraju slavio na jedanaesterce s 3:2.

Luka Modrić se tek nedavno priključio suigračima u SAD-u pa nije nastupio, kao ni Interov Mateo Kovačić koji je lakše ozlijeđen.

>> Na sudar Mandže i Luke za čak 3188 kuna!

Komentara 2

Avatar hrvatsko_kraljevstvo.
hrvatsko_kraljevstvo.
12:24 27.07.2014.

dobar gol rezerve Rome Panjica isti takav zabio i Meksikanac prekjucer golman mu izasao van na 20 metara i ovaj ga lobao isto kao i Panjic ,mada meni puno bolji gol koji zabio igrac Zadra Osijeku jucer

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
15:24 27.07.2014.

Trica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije