Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pozvali ga na razgovor

Pogledajte fotografiju kojom je Rebić naljutio čelnike svog kluba

ante rebić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
17.10.2014.
u 18:03

Rebić je u prvoj utakmici doigravanja za Europsko prvenstvo mladih oduševio legendarnog Owena Hargreavesa koji ga je nahvalio i izrazio čuđenje jer "igrač svjetske klase igra u drugoligaškom klubu"

Ante Rebić prošle godine nije se naigrao u Fiorentini, minutažu je dobivao na kapaljku, pa je ovog ljeta odlučio promijeniti sredinu. Otišao je na posudbu u Leipzig, u drugu njemačku ligu, no ni tamo se baš nije naigrao. Zasad je skupio tek 42 minute pa se na račun toga odlučio našaliti.

Na Facebook profil stavio je fotografiju na kojoj se vidi kako sjedi na klupi za rezerve pa je dodao i svoj komentar:

"Moja nova pozicija".

Njemački mediji pišu da je to razljutilo čelnike kluba pa ga je navodno sportski direktor Ralf Rangnick pozvao na razgovor i objasnio mu važnost zajedništva.

Zanimljivo, Rebić je u prvoj utakmici doigravanja za Europsko prvenstvo mladih oduševio legendarnog Owena Hargreavesa koji ga je nahvalio i izrazio čuđenje jer "igrač svjetske klase igra u drugoligaškom klubu".

>>Hargreaves: Ante Rebić je svjetska klasa!

Foto: screenshot/Facebook

Komentara 14

MA
maki69
18:19 17.10.2014.

Otišao je na posudbu u Leipzig, u drugu austrijsku ligu, halo novinaru Leipzig je u Njemackoj.

ĆA
ćaćaća
18:24 17.10.2014.

još da novinar malo nauči zemljopis bilo bi ok..svaka čast rebiću za šalu na svoj račun..puno je duhovitiji od onih koji su na hrt.u plaćeni s našim novcima da budu duhoviti ..

IV
IvanMNECRO
19:43 17.10.2014.

Novinaru, kasniš, ima 7-10 dana ovoj vijesti. Pozdrav.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije