Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Messi zabio dva gola

Barcelona pobijedila 5:0, Rakitić sjajno asistirao, prvi gol Suareza

ivan rakitić
Foto: DPA/PIXSELL
20.12.2014.
u 17:53

Ivan Rakitić utakmicu je započeo od prve minute, u veznom redu igra uz Busquetsa i Iniestu, a već u 2. minuti sudjelovao je u akciji za pogodak

U 16. kolu španjolskog prvenstva Barcelona je na Camp Nouu dočekala Cordobu. Bila je to utakmica u kojoj su Katalonci tražili pobjedu kako bi se približili Realu na samo jedan bod, s obzirom na to da kraljevski klub nastupa na klupskom SP-u.

Na kraju je Barcelona pobijedila 5:0, a susret za njih nije mogao bolje početi. Ivan Rakitić utakmicu je započeo od prve minute, a već u 2. minuti sudjelovao je u akciji za pogodak. Raketa je sjajnom dubinskom 'loptom s očima' pronašao Pedra koji je zabio za rano vodstvo. Hrvatskom reprezentativcu to je druga asistencija u sezoni.

S tim rezultatom otišlo se na odmor, a u 53. minuti napokon je u prvenstvu zabio i Luis Suarez. Pedro je ubacio na pet metara, a Urugvajac se odlično snašao i gurnuo loptu vrataru kroz noge. Bio mu je to prvi prvenstveni pogodak u osmom nastupu u Primeri. Tri minute kasnije opet je Rakitić zaradio pljesak, 'potegnuo' je s 25 metara, ali je pogodio vratnicu. U 65. minuti uz ovacije je napustio igru, a ušao je Xavi. Upravo on je asistirao Piqueu za 3:0, a do kraja susreta još dva gola postigao je Messi.

Barca sada zaostaje samo jedan bod za Realom koji ima utakmicu manje. 

>>'Atletico nema zamjenu za Mandžu! Što ako se on ozlijedi?'

Komentara 4

BO
boxerzg
17:49 20.12.2014.

Nije ni Pedrovo primanje za bacit

CA
carpediem
10:29 21.12.2014.

Raketa polako ulazi u sistem Barce a sa ovakvim loptama ce dobiti simpatije od svih u Barci jer to je njegova igra jedino ta igra ne odgovara malom patiuljku a to je Messi

LE
LeonardS
18:47 20.12.2014.

Ovih dana ste pljuvali po njemu , sad ga hvalite, ali nemate zašto za mene je bio loš

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije