Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vide se lica

Počeo rat s huliganima: HNS objavio fotografije izgrednika iz Milana!

Huligani pale baklje
Foto: HNS
19.11.2014.
u 11:59

– Tragično je da se nakon utakmice u kojoj smo nadigrali Talijane hrvatska javnost bavi huliganizmom. Nevjerojatno zvuči to što navijači Hrvatske žele da nas se drastično kazni.

Hrvatski nogometni savez krenuo je u obračun s huliganima. Na svojim službenim stranicama objavio je fotografije huligana koji su palili baklje na San Siru u Italiji. Čim se otvorila stranica HNS-a, odmah je krenula projekcija fotografija visoke rezolucije na kojoj se vide lica navijača koji pale baklje, a ispod piše "Stanimo na kraj huliganima!" To je nekoliko sati stajalo na naslovnici stranice, a onda je prebačeno u običnu galeriju.

Podsjetimo, jedna skupina naših navijača izazvala je prekid utakmice između Italije i Hrvatske, nakon čega je taj sektor bio ispražnjen. Nakon toga došlo je do njihova sukoba s talijanskom policijom ispred stadiona, a uhićeno je 16 osoba. Jedna maloljetna osoba je puštena, dok će preostalih 15 osoba sutra u podne izići pred sud.

– Tragično da se nakon utakmice u kojoj smo nadigrali Talijane, hrvatska javnost bavi huliganizmom. Nevjerojatno zvuči to što navijači Hrvatske žele da nas se drastično kazni. Nismo vjerovali da to ludilo može ići tako daleko, to je neprihvatljivo, rekao je jučer izvršni predsjednik HNS-a Damir Vrbanović i najavio još veću borbu protiv huligana koja je, očito, danas počela.

Fotografije možete pogledati na stranicama HNS-a!

>>Ma koji Modrić i Mandžukić, samo je jedan cilj: prekid utakmice!

>>Uefa pokrenula istragu: Hrvatska optužena za rasizam i nerede na San Siru

>>Vrbanović: To je čisti atentat na hrvatski nogomet

Komentara 179

NA
narod1
14:25 19.11.2014.

Prvo se pozabaviti huliganima, zatim HNS-om, toj državi u državi

PE
pessimus
13:27 19.11.2014.

izgleda da će se mamić i kompanija opet izvući. da se razumijemo osuđujem sve izgrede naših navijača na utakmici s italijom, ali mamić, šuker, vrbanović i ostala prateća svita se ovaj put ne bi smjeli izvući. njihovo ponašanje je prevršilo svaku mjeru i isto tako je opasno i pogubno za hrvatski nogomet kao i ponašanje navijača u milanu.

ZG
zgblabla
14:21 19.11.2014.

Ne bi me čudilo da ih je sam Mamić angažirao ,da za promjenu može reči "evo vidite kako sam jadan s kakvim luđacima se ja moram boriti"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije