Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trener Petrolula

Pobjeda Dinama je nezaslužena, zabili su tri gola iz tri prilike

Dinamo
Foto: Goran Jakuš/PIXSELL
22.08.2014.
u 08:46

- Mislim da to nije bio crveni karton jer se dogodilo previše na strani. Ja razumijem suca koji je smatrao da je Dinamov igrač bio u naletu, ali ne vjerujem da se moglo dogoditi nešto opasno

Sjajan rezultat postigli su "modri" sinoć u Rumunjskoj. S dva gola Čopa i golčinom Machada Dinamo je slavio 3:1 i došao na korak do Europske lige. Bila je to jedna dobra predstava Mamićeve momčadi, koja je dobila utakmicu na način na koji ju (pre)često zna izgubiti. U trenucima kad je Petrolul nizao prilike i promašivao, Dinamo ih je kažnjavao pogotkom. 

- To je vrlo razočaravajuće, loš rezultat za nas. Mogao bih reći da je nezasluženo, ali ovaj rezultat pokazuje razliku u iskustvu. Naši protivnici kaznili su sve naše greške, rekao je trener Petrolula Razvan Lucescu.

U posljednjim trenucima utakmice Alves je dobio crveni karton jer je nepropisno zaustavio Pinta u naletu.

- Mislim da to nije bio crveni karton jer se dogodilo previše na strani. Ja razumijem suca koji je smatrao da je Dinamov igrač bio u naletu, ali ne vjerujem da se moglo dogoditi nešto opasno.

Lucescu se okrenuo uzvratu u kojem njegova momčad mora zabiti najmanje tri pogotka ako želi dalje.

- Teško je reći da imamo šanse, moramo naći snage za mobilizaciju, no stvari su vrlo komplicirane. Protivnik nam je iz tri prilike zabio tri gola - zaključio je Lucescu.

>>Sudac nas je oštetio i sad neću biti u Zagrebu na uzvratu s Dinamom

>>Čop i Machado utišali Rumunje, Dinamo na korak do Europske lige

Komentara 14

ST
stefj
09:10 22.08.2014.

Hm, prekršaj je bio previše sa strane, pa nije za crveni karton? Ko da priča netko iz jednog kulba sa juga Hrvatske.

DU
Deleted user
09:41 22.08.2014.

Aalborg je imao 2/2 iz 3 sanse. i njihov trener je naglasio da je zaslužena pobjeda. moj prika, golovi se broje, sve ostalo je zaborav!

Avatar MilaneseBolognese
MilaneseBolognese
09:21 22.08.2014.

Petrolul nije spojio par poštenih dodavanja na sredini terena, pred gol su uspjeli doći jedino kad je Dinamo griješio. Crveni karton je bio očit, a sudac je oštetio Dinamo za jedan penal na Čopu u drugom poluvremenu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije