Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
razbili galatasaray

Pogledajte Ibrahimovićeve škarice: Trebale su mu samo 4 minute da zabije prvi gol za Manchester United

Zlatan Ibrahimović
Foto: Reuters/PIXSELL
1/9
30.07.2016.
u 23:07

Za crvene vragove je debitirao Zlatan Ibrahimović kojem je trebalo svega četiri minuta da postigne prvijenac u dresu Uniteda. I to škaricama

U susretu International Champions Cupa (ICC) nogometaši Barcelone su u Dublinu pobijedili Celtic 3:1, dok je Manchester United u prijateljskom susretu u Gotheborgu pobijedio Galatasaray 5:2.

Pobjedu aktualnom španjolskom prvaku donijeli su Arda Turan (11), Efe Ambrose (31-ag) i Munir (41), dok je pogodak za škotski sastav zabio Leigh Griffiths (29).

Za Barcelonu nije nastupio Ivan Rakitić, baš kao niti Jozo Šimunović za škotsku momčad.

Barceloni je to bila prva utakmica na ICC-u, a Katalonci će još igrati protiv Leicester Cityja 3. kolovoza u Stockholmu, te tri dana kasnije protiv Liverpoola na Wembleyu.

Celtic je remizirao s Leicesterom (1:1), a još ga očekuje dvoboj protiv Intera 13. kolovoza u Limericku.

Pobjedu je ostvario i Manchester United koji je u prijateljskom susretu u Gotheborgu porazio Galatasaray 5:2.

Za crvene vragove je debitirao Zlatan Ibrahimović kojem je trebalo svega četiri minuta da postigne prvijenac u dresu Uniteda. I to škaricama.

Golove za Manchester United zabili su i Rooney (55, 58-11m), Fellaini (62) i Mata (73), a za turski sastav Gumus (22) i Bruma (40).

Real Madrid svladao (3:2) je Chelsea u dvoboju koji se u sklopu International Champions kupa igrao u Michiganu. Junak utakmice bio je branič Marcelo koji je s dva pogotka i jednom asistencijom slomio Engleze.

Jedan pogodak za Madriđane zabio je Mariano Diaz, dok je dvostruki strijalc za Chelsea bio Eden Hazard

Zinedine Zidane je od početka priliku dao Mateu Kovačiću, koji je igrao do 64. minute, dok je Luka Modrić ostao na klupi s pričuvnim igračima.

Komentara 5

FR
Freedooom
14:19 31.07.2016.

Da je ranije otisao u Manchester, bio bi Bog. Ovako je polu-Bog. Steta da ovakva igracina ne osvoji Championsligu ili evropsko prvenstvo. U rangu mesija i ronalda, samo sto su njegovi golovi daleko najljepsi. Onako, pravo muski sa puno umjetnisti. Nikada niko nije zabijao takve golove , i nece. Jedan je Zlatan!!! Kada je sa 16 god. odlazio od kuce rekao je tati: od danas si ti glavni u kuci! 😂

AL
Alza
16:31 31.07.2016.

Jedan je Ibra.

DU
Deleted user
20:33 08.08.2016.

copy right, video je vlasnistvo manchester uniteda, ima li kraja ovoj gramzivosti?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije