Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vinkovci

Dinamo uz sudački poguranac do pobjede u Vinkovcima

Cibalia - Dinamo
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/9
26.02.2017.
u 16:57

Čini se da je sudac Damir Batinić prestrogo dosudio najstrožu kaznu za plave nakon što je Soudani pao u Cibalijinom šesnaestercu

U 22. kolu Prve HNL Dinamo je u Vinkovcima pobijedio Cibaliju sa 2:1. Dugo su plavi lomili obranu Vinkovčana. Pobjedu plavima osigurao je Armin Hodžić u 89. minuti iz jedanaesterca.

Čini se da je sudac Damir Batinić prestrogo dosudio najstrožu kaznu za plave nakon što je Soudani pao u Cibalijinom šesnaestercu. Vinkovčani su dvije minute ranije izjednačili pogotkom Zgrablića.

 

Trener Ivajlo Petev za dvoboj u Vinkovcima na klupi je ostavio Soudanija, Sammira, Guilhermea i Machada, a u početni sastav uskočili su Šitum i Schildenfeld.

Nakon uvodnih desetak minuta ispitivanja snaga Dinamo je krenuo silovitije, a svoje udarce su probali Šitum i Hodžić.

U 18. minuti Šitum je nakon udarca iz kuta pokušao prevariti Matkovića, ali je Cibalijin vratar loptu izvadio ispod grede. Cibalia se nastavila braniti. U 36. minuti Antolić je pucao iz daljine, ali je njegov pokušaj otišao pored vratnice. Minutu kasnije velika prilika za Dinamo! Dani Olmo je pucao s pet metara, ali je vratar Matković sjajno obranio njegov udarac.

Na poluvremenu je Ivajlo Petev u svlačionici ostavio Danija Olma, a u igru je uveo Soudanija, dok je Sammir zamijenio Antu Ćorića. Dinamo je i u nastavku bio opasniji, a prvu priliku je stvorio u 55. minuti.

Šitum je složio priliku Soudaniju koji puca iznad grede. Posljednjih pola sata Petev je priliku dao i Machadu. Plavi su postali još silovitiji i u 73. minuti napokon zabili pogodak. Armin Hodžić sjajno je pucao i pogodio rašlje Matkovićevih vrata!

U 82. minuti Machado je pucao iz daljine u suprotni kut, ali njegov udarac nije išao u okvir vrata. Cibalija je izjednačila tri minute prije kraja utakmice. Zgrablić je nakon Tipurićeva udarca poslije udarca iz kuta ostao sam na pet metara na drugoj stativi i zabio iz voleja!

Dinamo je ekspresno ponovno došao u vodstvo. U 89. minuti Hodžić je zabio iz jedanaesterca za 2:1. Čini se da je sudac Damir Batinić prestrogo dosudio najstrožu kaznu za plave nakon što je Soudani pao u Cibalijinom šesnaestercu.

Rezultati by SofaScore

Komentara 33

SU
suton9
17:27 26.02.2017.

Gledam utakmicu, Cibalija izjednači na 1:1, kažem sinu i prijatelju, evo za minut jedanaesterac za Dinamo, sudac me očito čuo, poslušao i dosudio jedanaesterac koji ja ne bi u korist svojega sina dosudio, nego bi mu dodijelio "poklon", žuti karton sa porukom da se balet trenira mahom u dvoranama te da promijeni sport. No pustimo mene, ja sam amater, sudac je "profesionalac", te glede navedenoga, "sigurno sam pogriješio, sudac je u pravu". Sada samo jedna ne provokativna rečenica i poruka. Ovakva blamaža doista ne bi smjela više prolaziti, netko će prvi morati napustiti teren, a sljedeći ne bi trebali niti izaći na teren, drugačije se ova blamaža zasigurno neće riješiti. Više se ne radi samo o namještaljki, nego otvorenom poniženju cjelokupne Hrvatske lige a još više nas gledatelja, koji ipak puno više o nogometu znamo nego što vi gl.vonje mislite. Ovo je po mojem mišljenju, užas, za ostale ne znam, neka se izjasne.

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
16:48 26.02.2017.

koja sramota... penal.... ni taknuo nije Soudanija a ovaj svira penal.... sad ja kao dinamovac kažem - FUJ.....

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
16:20 26.02.2017.

Situacija oko naslova nije nimalo neizvjesna. Naime, kao dinamovac mogu reći da ovakvom igrom Dinamo ne zaslužuje naslov... a kako stvari stoje ni neće ga osvojiti što je sasvim pošteno i korektno sa obzirom na prikazane igre. Ovo je limitirana ekipa sa jednako takvim trenerom a igra je nikakva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije