Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DINAMO GLEDAO SUPARNIKE

Plavi opkolili Vardar: Treba se čuvati Felipea Luisa i Barseghyana

Dinamo - Steaua
Foto: Vjeran Žganec Rogulja/Pixsell
1/6
01.07.2016.
u 08:15

– Dobra su, organizirana momčad s nekoliko zanimljivih igrača, kompaktni, znaju što hoće. Nije riječ o momčadi koju ne možemo proći, ali to možemo samo uz maksimalnu ozbiljnost i koncentraciju. Ne bježimo od uloge favorita, ali uz oprez – kazao je Marijan Vlak

Trener Vardara Goce Sedloski u utorak je došao u Mursku Sobotu pogledati kako igra Dinamo, a onda su “prijateljski i bilateralni” posjet uzvratile i jake snage Dinama, došli su u obližnje Odrance trener Zlatko Kranjčar, njegovi pomoćnici Marijan Vlak i Željko Sopić, savjetnik Ado Kožul, član uprave Krešimir Antolić i analitičar Hrvoje Jozak.

Naime, suparnik plavih u drugom pretkolu Lige prvaka, skopski Vardar igrao je u Odrancima protiv poljske Jagiellonije. U susretu koji je završio 2:0 pobjedom makedonske momčadi moglo se vidjeti da je Vardar dosta čvrsta momčad koja je, doduše, pobijedila s dva poklona suparničkih igrača koji su Felipe Luisu i Barseghyanu dodali lopte u čistim situacijama.

Igralo se dvaput po 60 minuta i Vardar je bio bolji iako je pokazao i dosta slabosti u defenzivi, što slabašna poljska momčad nije znala iskoristiti. Reprezentativni vratar Pačkovski vrlo je siguran i miran, nekadašnji igrač kijevskog Dinama Goran Popov igra na iskustvo, dobar je u skoku, puno slabiji kad je lopta dolje i ne igra ofenzivno.

Puno bolja im je desna strana, po kojoj su ordinirali Brdarovski i Armenac Hambardžumjan, jako su probojni iako im ubačaji baš i nisu bili precizni. Stoperi su im dobri, taj par činili su Evgenij Novak i Nemanja Mijušković.

U srednjem redu dobar je bio Felipe Luis, špica John Obregon, koji je tek došao iz Kolumbije, nije ništa pokazao. U nastavku su ušli ostali, među njima i kapetan Boban Grnčarov, te novi igrači Balotelli i Tigran Barseghyan. Taj Armenac je tehnički odličan, pravi znalac. Poklon poljskog vratara majstorski je iskoristio, probio se kroz obranu Jagiellonije i onda lobao vratara.

Dinamovi “špijuni” rasporedili su se oko cijelog igrališta jer je jedina tribina na jugu, pa se ne vidi dobro raspored igrača. Stoga se Zlatko Kranjčar popeo na toranj za snimatelja zajedno s analitičarom Jozakom, na nekakvu kućicu na istoku se popeo Sopić, na jugu su ostali Vlak, Kožul i Antolić.

Najteže je bilo Sopiću, sunce je jako lupalo u njega, a netom prije je obrijao glavu. No, kako kaže: lako za moju glavu, samo nek prođemo.

– Dobra su, organizirana momčad s nekoliko zanimljivih igrača, kompaktni, znaju što hoće. Nije riječ o momčadi koju ne možemo proći, ali to možemo samo uz maksimalnu ozbiljnost i koncentraciju. Ne bježimo od uloge favorita, ali uz oprez – kazao je Marijan Vlak, a Cico dodao:

– Još igraju s Mariborom, tada ćemo o njima znati više.

Komentara 5

VK
vječni krojf
09:57 01.07.2016.

Gospodine Junaci clanak da te bog sacuva.Osnovno skolski.Naslov katastrofalan.Kako moze Dinamo gledati Vardar.Smijesno da klub gleda klub a ne klupski funkcionari.

MO
moslavina9954
23:49 01.07.2016.

I u ovim komentarima pojedinci tupe li ga tupe. Pa nije ovo domaća zadaća iz pravopisa! Ovo su samo obićni komentari i svaki predstavnik kluba predstavlja svoj klub! I nitko nije mislio da Dinamo ne može igrati sa Vardarom, ali treba spotrtski i respektabilni pristup svakom, a pogotovo klubu kojeg tenira Goce Sedloski nekada sjajni dinamovac!

KU
kupatilo
09:21 01.07.2016.

A ako nemogu sa Vardarom onda netrebaju ni igrati.Toliko trese godišnje na igrače.Bolje dato sve rasprodaju i forsiraju mlade.Generaciju od Brekala.Steta daje prodan.Vjerujem da nije trazio vise od Taravela.Al toje nasa istina.Prodamo odlicne kupino istrosene koji hoce na zalasku karijere jos koji milijunčic a nevaljaju nikom.Dibrog stranca nemogu kupit kao sto ni dobrog domaceg nemogu zadrzat.I zato i igraju sa Vardarom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije