Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEKIM BALAJ:

Platini, oprosti što sam glavom udario u stolicu!

Bekim Balaj
Foto: Reuters/PIXSELL
24.10.2014.
u 13:11

U civiliziranim državama kazne su drakonske za tako nešto, a u Srbiji jedni te isti huligani konstantno provode "pravdu".

Albanski nogometaš Bekim Balaj sarkastično je prokomentirao odluku Uefe da dodijeli pobjedu Srbiji, a zbog nje možda i sam bude kažnjen. Tako to inače jest u ovakvim slučajevima.

- Platini, oprosti što sam glavom udario u stolicu - rekao je Balaj, kojeg je jedan od navijača udario stolicom na nogometnom travnjaku.

U civiliziranim državama kazne su drakonske za tako nešto, a u Srbiji jedni te isti huligani konstantno provode "pravdu" po travnjaku i prvim redovima tribina. Sad kad im je UEFA praktički dala legitimitet, bit će nezaustavljivi. Jer, zna se da ih policija i pravosuđe nemaju namjeru zaustaviti.

>> Uefa odlučila: Srbija pobijedila Albaniju 3:0, kažnjena oba Saveza

Komentara 5

JM
Jean-Michel_Nicolier
13:46 24.10.2014.

Prokomentarisao!? Na kojem je to jeziku?

TO
tonimohave
13:31 24.10.2014.

Oprošteno ti je , nemoj više

DJ
djordje
13:58 24.10.2014.

ovo je na bosanskom jeziku pisano....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije