Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAŠTO GA JE OTPISAO?

Plaši li se Čačić nezadovoljnog Halilovića?

Alen Halilović
Foto: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
1/5
01.06.2016.
u 08:49

Ante Čačić nekoliko je puta već objasnio kako se na Europskom prvenstvu planira koristiti uslugama 15-16 igrača. A na klupi u tim trenucima želi "pozitivce", igrače koji će biti najveći hrvatski navijači.

Ante Čačić odabrao je 23 putnika za Europsko prvenstvo u Francuskoj. I ipak, u sebi svojstvenom stilu, malo se iznenadio. Dok je "pola Hrvatske" očekivalo kako će s reprezentativnog popisa ispasti Duje Ćaleta-Car i Domagoj Antolić, malo je navijača vjerovalo kako u Francusku neće ići – Alen Halilović, piše Goal.

Alen Halilović u ovoj je sezoni napravio veliki iskorak, bio standardan u vrlo snažnoj španjolskoj Primeri. No, to mu ovoga puta nije bilo dovoljno. A Ante Čačić je njegovo izostavljanje objasnio sljedećom izjavom:

– Ispred mladog ofenzivca Halilovića je sjajna karijera i smatram da je bolje da se odmori te pripremi za nove izazove.

I time iznenadio. Ovo nije baš nikakvo objašnjenje, sjajna karijera je i pred još mlađim Antom Ćorićem. Ili tek godinu dana starijim Markom Rogom

Ante Čačić nekoliko je puta već objasnio kako na Europskom prvenstvu planira koristiti se uslugama 15-16 igrača. A na klupi u tim trenucima želi "pozitivce", igrače koji će biti najveći hrvatski navijači. I koji u tom slučaju neće prigovarati niti na bilo koji način remetiti atmosferu unutar momčadi. 

Ante Čačić možda je samo procijenio kako će se u tom slučaju lakše nositi s Markom Rogom i Antom Ćorićem nego s Alenom Halilovićem, igračem koji je od Europskog prvenstva očekivao mnogo više. Pa i ozbiljnu minutažu. Je li izbornik procijenio da bi Alen Halilović mogao postati nervozan u slučaju mizerne minutaže? I je li mladi igrač otpao samo zbog atmosfere u momčadi? Saznat ćemo ubrzo...

>> Cijeli tekst pročitajte ovdje

>> Otpali su Ćaleta-Car, Antolić i Halilović. Čačić: Siguran sam da moji igrači prepoznaju poštenje

Komentara 49

DR
draxy
09:21 01.06.2016.

Puna podrška Čačiću i igračima,te da uz puno zalaganja i malo sreće obraduju navijače u RH i svijetu.

MA
majeltomoguce
10:03 01.06.2016.

Dakle nije istina da je Halilović bio standardanau Gijonu, pred kraj sezone je igrao sve manje i manje! A taj Gijon nije bolji od Dinama i Rijeke! Halilović je žrtva svog pohlepnog oca! Fantastičan je talent, no on nije igrač još! On još uvijek igra juniorski nogomet i toliko forsira da to nije normalno - jer je očito pod pritiskom oca koji ga pritišče stalno. PA Halilović je bježao iz Dinama, sad bježi iz Gijona a največi je problem što on misli da vrijedi za Barcu već sada! Barca ga je otpisala odavno već! Ukratko veliki potencijal kojega će uništiti vlastiti otac! Zasluženo nije u reprezentaciji sada!

PE
perfa57
09:13 01.06.2016.

Čačić živi s igračima 24 sata na dan i on najbolje zna kako koji diše. Zato imam povjerenja u njega.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije