Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pred 90 tisuća ljudi

Pjevačica se spremala otpjevati himnu, ali onda se dogodilo nešto nevjerojatno

Karen Harding
Foto: Screenshot
1/8
22.05.2016.
u 17:29

Manchester United pobijedio je s 2:1 i osvojio Kup, a na taj način pomogao je i Slavenu Biliću koji će zbog toga sljedeće sezone s West Hamom igrati Europu!

Manchester United pobjedom u produžetku protiv Crystal Palacea osvojio je jučer FA kup, ali danas je glavna tema na Otoku intoniranje himne uoči početka.

Mlada pjevačica Karen Harding, koja se proslavila u britanskom X factoru, dobila je čast otpjevati himnu pred 90 tisuća gledatelja na Wembleyju te milijunima onih koji su susret pratili ispred malih ekrana, ali umjesto da joj to bude kruna karijere, njoj je to postala noćna mora.

Svi su stajali spremni i čekali početak himne, baš kao i mlada Karen. No, kad je himna počela, dogodilo se nešto nevjerojatno. Pjevačica još uvijek čekala i čekala, uz zbunjen izraz lica, uopće nije shvatila da je himna već počela.

Izgledala je potpuno prestrašeno, nije znala što da radi, ali njezina je sreća što su igrači i gledatelji počeli pjevati pa se i ona uključila pred sam kraj te na kraju ipak dobila pljesak.

Inače, Manchester United pobijedio je s 2:1 i osvojio Kup, a na taj način pomogao je i Slavenu Biliću koji će zbog toga sljedeće sezone s West Hamom igrati Europu!

Crystal Palace je poveo u 78. minuti golom Jasona Puncheona, no samo tri minute poslije izjednačio je Juan Mata. U 105. minuti United je ostao s igračem manje nakon što je isključen Chris Smalling, no pet minuta poslije United je došao do pobjede golom Jessea Lingarda. 

>>Manchester United nakon puno borbe osvojio FA kup i gurnuo Bilićev West Ham u Europu

>>Nevjerojatno gdje su se naselili krokodili odgovorni za 200 smrti godišnje! DNK test je potvrdio

Komentara 8

Avatar Linux
Linux
18:30 22.05.2016.

je li to inspiracija, naslova clanka, bila iz nekakvog medija iz srbije?

RO
roland
20:46 22.05.2016.

Ništa strašno! I Mišo Kovač je najbolje koncerte odradio kad se uključio na kraju pjesama

Avatar kabulkowski
kabulkowski
19:12 22.05.2016.

Nis strasno, pa pocela je pjevat , mal se stiltala, akj sad..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije