Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ide u Rim

Pjacu će operirati stručnjak koji je liječio i velikog Tottija

Marko Pjaca
Foto: Igor Šoban/PIXSELL
1/4
29.03.2017.
u 22:37

Profesor Mariani operirao je i Antoninija Čulinu, koji je zbog iste ozljede kao Pjaca na oporavak čekao šest mjeseci.

U prijateljskoj nogometnoj utakmici Hrvatska je izgubila od Estonije sa 0:3, ali dvoboj u Tallinnu obilježila je teška ozljeda Marka Pjace. U 63. minuti Juventusov je igrač izvrnuo koljeno i ozlijedio prednje križne ligamente.

Marko je u Zagrebu, gdje čeka let za Rim, gdje će biti operiran kod uglednog talijanskog liječnika, profesora Piera Paola Marianija, koji je operirao više od 1200 sportaša, među kojima su Francesco Totti, Lorenzo Insigne, Arkadiusz Milik..., pišu 24sata.

Kod Marianija je operiran i hrvatski nogometaš Antonini Čulina, koji je zbog iste ozljede kao Pjaca na oporavak čekao šest mjeseci.

Pjaca je zbog ozljeda u posljednjih godinu dana pauzirao gotovo pet mjeseci, a sad ga čeka nova operacija i oporavak od najmanje šest mjeseci.

>>Marko Pjaca od Fife će dobiti milijun eura, evo zbog čega!

>>Zvijezde ohrabruju Pjacu: Dani Alves mu posvetio fotomontažu, a oglasio se i trener Allegri

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije