Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobio slobodne dana

Pjaca prelazak u staru damu proslavio u dubrovačkom klubu

06.07.2016., Murska Sobota, Slovenija - Prijateljska nogometna utakmica, GNK Dinamo - Kopenhagen. Marko Pjaca.   Photo: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Foto: Vjeran Žganec Rogulja/Pixsell
1/7
26.07.2016.
u 13:15

Nakon što je iz Dinama otišao u staru damu za 22,5 milijuna eura marko je dobio nekoliko slobodnih dana

Marko Pjaca (21) prošli je tjedan potpisao za Juventus. Hrvatski nogometni reprezentativac otišao je na odmor u Dubrovnik, gdje je slavio u popularnom Culture Clubu Revelin, piše Dubrovački dnevnik.

Nakon što je iz Dinama otišao u staru damu za 22,5 milijuna eura marko je dobio nekoliko slobodnih dana. Pjacu su fotografirali obožavatelji u klubu u koji često zalaze nogometaši. Dva dana ranije tamo je bio njegov kolega iz Juventusa Sami Khedira te suigrači iz reprezentacije Ivan Perišić i Nikola Kalinić.

>>Juventus potvrdio: Marko Pjaca potpisao petogodišnji ugovor

Komentara 1

DM
drago.miota
20:14 27.07.2016.

Da si znao koje če napadače kupiti nikada nebi došao k špagetarima specijlisti za uništiti mladog igrača e Marko ta liga nije za tebe za tebe Njemačka,Španjolska

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije