Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
22. u sezoni

Pjaca potvrdio sjajnu formu i Dinamu donio pobjedu u Zadru

Zadar - Dinamo
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/7
25.04.2015.
u 20:52

Dinamo je ostvario 22. pobjedu u sezoni i sada ima 15 bodova više od Rijeke koja ima utakmicu manje.

U 30. kolu HNL-a pred oko dvije tisuće gledatelja na Stanovima Dinamo je pobijedio Zadar sa 1:0. Domaća momčad imala je u rukama veliki bod sve do 85. minute, ali onda je Marko Pjaca, koji je u igru ušao u 65. minuti, zabio jedini gol na utakmici.  Na momčadi Zorana Mamića vidio se umor od polufinalne utakmice Kupa protiv Rijeke, ali bez obzira na to došla je do novog slavlja te je i dalje neporažena momčad.

Utakmica je krenula dominacijom Dinama, ali bez izglednih prilika u prvih 15-ak minuta. Tada se probudio i Zadar, a prvi je zaprijetio Darko Mišić u 19. minuti dalekometnim udarcem, ali Eduardo je odlično reagirao. No, samo osam minuta kasnije vratar Dinama, koji je danas bio kapetan, je pogriješio, ali to nije iskoristio Krstanović koji puca pokraj gola.

U drugom poluvremenu 'modri' su dodali gas i pritisnuli Zadar, a odlično je branio Matković koji je u 59. i 60. minuti odlično reagirao u prilikama koje su imali Soudani i Henriquez. A posebno se istaknuo u 82. minuti kada je Soudani pucao s tri, četiri metra, a vratar domaće momčadi refleksnom je reakcijom obranio taj pokušaj.

Ipak, tri minute kasnije je kapitulirao. Fernandes je sjajno potkopao loptu i prebacio obranu Zadra, Pjaca se odlično zagradio i lijepim udarcem matirao vratara. Potvrdio je tako da je trenutačno najbolji igrač hrvatskog prvaka. ovo mu je bio deveti prvenstveni pogodak u sezoni, a četvrti u posljednjih pet ligaških utakmica. U samoj završnici Krstanović je imao odličnu priliku, ali je pucao pokraj gola.

Dinamo je ostvario 22. pobjedu u sezoni i sada ima 15 bodova više od Rijeke koja ima utakmicu manje. Zadar je, pak, posljednji, ima 27 bodova koliko ima i Osijek.

>>Split nakon velikog preokreta pobijedio Osijeka 3:2

Komentara 11

Avatar Titanov sin
Titanov sin
21:00 25.04.2015.

Sjajna forma ? Važna je pobjeda da sa naše strane prvenstvo ostane regularno . Nadam se da će i svi ostali odigrati pošteno do kraja ( pogotovo oni sa ružnim bijelim dresovima ) .

DU
Deleted user
21:00 25.04.2015.

Ajmooooooooo plavi prvaci.

GR
graf
21:15 25.04.2015.

U Jutarnjem i Sportskima je cijelo vrijeme vodio Zadar.Hrpetina hajdukovaca,Sramota!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije