Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Modrić smiruje euforiju

Pivarić odgovorio Jeličiću na kritike, Mandžukić otkrio što misli o svom 'postu'

Hrvatska - Ukrajina
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/6
25.03.2017.
u 10:07

Zadovoljan sam svojom igrom, iako to baš i nije moja prirodna pozicija. Moj zadatk je bio čuvati Konopljanku, mislim da se baš i nije vidio – rekao je Jedvaj.


Jedan sretniji od drugog izlazili su naši reprezentativci iz svlačionice. Ipak, najveći osmijeh imao je junak, strijelac jedinog gola Nikola Kalinić. Bivši hajdukovac na kraju je dobio ovacije punog Maksimira.

Tek smo na pola puta

- Ovo je veliki korak prema prvom mjestu. Drago mi je da sam nastavio zabijati, samo što ovaj put nisam u 90. minuti kao što zabijam za Fiorentinu, hehe. Ma, bolje je zabiti ranije, da se ne živciramo do kraja – rekao je Kalinić, te opisao svoj gol:


- Čim sam se okrenuo, opalio sam jer sam znao da mi je čuvar na leđima, i eto, ušla je.


Izbornik Čačić pogodio je stavivši u prvih 11 i Mandžukića i Kalinića.


- Mislim da smo se Mandžo i ja dobro slagali, ali pitajte izbornika jesam li sada zabetonirao mjesto u prvih 11 – sa smiješkom je zaključio Kalinić.


Mario Mandžukić opet nije zabio u Maksimiru, njegov post na stadionu Dinama traje skoro četiri godine.

- Vama to izgleda kao post, ali ja uopće na to ne mislim. Meni je samo bitno da momčad pobjeđuje – kazao je Mandžo.


Kapetan Modrić opet je bio na razini, dirigirao je igrom kockastih.


- Odigrali smo fenomenalnu utakmicu, pogotovo prvo poluvrijeme. Jako dobra predstava i jako važna tri boda. Ali nemojmo se zavarati, tek smo odigrali pola utakmica – kazao je Modrić.


Ozlijeđenog Vrsaljka sjajno je sinoć zamijenio Tin Jedvaj.


- Dobro smo se branili, uspijevali su nam doći samo do 20 metara. Zadovoljan sam svojom igrom, iako to baš i nije moja prirodna pozicija. Moj zadatk je bio čuvati Konopljanku, mislim da se baš i nije vidio – rekao je Jedvaj.


Domagoj Vida odlično je dirigirao obranom protiv “svojih” Ukrajinaca.

- Važna tri boda za odlazak u Rusiju, sada smo jako blizu odlaska na SP. No, ne trebamo se zalijetati. Hvala navijačima što su napunili stadion i nisu radili gluposti, nadam se da više nikada nećemo igrati pred praznim tribinama. A svojim Ukrajincima želim puno sreće u nastavku kvalifikacija, neka mi budemo prvi, a oni drugi – rekao je Vida, te dodao:
- Mitrović i ja smo se već uigrali, mislim da smo funkcionirali odlično. Hrvatska je pokazala da ima dužinu, zamjenu na svakoj poziciji – rekao je Vida.


Suba: Skoro me zeznuo vjetar

Danijel Subašić nastavio je sa sjajnim obranama, sa jučerašnjom utakmicom sakupio je već 21 u kojoj mu je mreža bila netaknuta ove sezone (17 puta u Monacu, četiri puta u dresu Hrvatske)..
.

- Teško je bilo, iako smo trebali dobiti sa većom gol razlikom. Kod onog kornera kada mi je ispala lopta, zeznuo me vjetar. Srećom, dečki su me spasili. Drago mi je da mi je skandirao Maksimir – kazao je Suba.


Josip Pivarić odigrao je vrlo dobru utakmicu, iako je na svojoj strani imao najboljeg ukrajinskog igrača Jarmolenka.


- Mandžo je strašan, puno mi je pomogao zatvarujući taj naš lijevi bok.

Josip je samo jednom riječju odgovorio na prekjučerašnji komentar Joška Jeličića da Pivarić nije igrač za prvih 11 reprezentacije.


- Čestitam mu – zaključio je sa smiješkom. 

>>Ljubav je na Maksimiru: Hrvat zaprosio Ukrajinku!

>>Maksimir je opet bio pun: Hrvatska sjajnim golom Kalinića stigla do važne pobjede

Ključne riječi

Komentara 64

MA
mariopermp1981
12:29 25.03.2017.

Sinoc uz Kalinica naj boli su bili Modric i Mandjukic, mando moze igrat u tandemu sa carlijem u obrani jer je majstor za sve pozicije.

Avatar cluesblues
cluesblues
11:09 25.03.2017.

pa jelicic je tu svoju bijednu poziciju tv komentatora i zaradil na pljuvanju po dinamu i dinamovim igracima, posebno po pivaricu, a sad se vidi kolko je iskrena bila njegova "ljudska" isprika pivaricu sto ga je cijelu jesen vrijedjal i izmisljal mu nadimke...drz se piva, ti si ljudina, koga briga za jadnog jelicica...

CR
crodijaspora
13:22 25.03.2017.

Večernji opet Jeličić na naslovnoj pa taj luzer ne zasluzuje ni po čemu ni jednu riječ da napišete. Sramota nakon odlične igre i navijanja Koje je bilo fantastično da se tom jadniku daje toliki medijski prostir a ne onima koji to zasluzuju.Ali opet to je Hrvatska stvarnost sve je izvrunuto.Ja bih čestitao igračima i stručnom stozeru na odličnoj predstavi i pobjedi.Pohvalio bi i navijace koji su bili fenomenalni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije