Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije zadovoljan, ali...

Pivarić: Bili smo bolji i zaslužili više od remija, u uzvratu prolazimo!

Josip Pivarić
Marko Lukunic/PIXSELL
28.07.2015.
u 23:25

- Asistencija je plod zamisli našeg trenera. Ostao sam sam, centrirao i pogodio Henriqueza. Kasnije u nastavku smo se vratili u sustav 4-4-2 pa sam malo više bio otraga

Dinamo je u trećem pretkolu Lige prvaka odigrao 1:1 protiv Moldea. Nije taj rezultat katastrofalan, sve se može nadoknaditi u uzvratu, ali igra hrvatskog prvaka nije bila bajna. Ipak, Josip Pivarić, koji je večeras odigrao dobru utakmicu, smatra da je Dinamo bio bolji.

- Prije svega, čestitao bih na muškoj borbi i muškoj utakmici. Bili smo bolji od Moldea i zaslužili više od remija. No, imamo još 90 minuta u uzvratu, a znamo kako Dinamo izgleda u gostima. Vjerujem da smo bolji i da prolazimo dalje, rekao je Pivarić za HTV.

U prvom djelu utakmice bio je puno u napadu, a asistirao je za pogodak Dinama.

- Asistencija je plod zamisli našeg trenera. Ostao sam sam, centrirao i pogodio Henriqueza. Kasnije u nastavku smo se vratili u sustav 4-4-2 pa sam malo više bio otraga. Na kraju, ne možemo biti prezadovoljni, ali bit ćemo bolji u uzvratu.

>>Dinamo u blijedom izdanju remizirao s Moldeom na Maksimiru!

>>Ima li u Dinamu još mjesta za Machada nakon srednjeg prsta navijačima?

Komentara 11

AN
ANM
23:33 28.07.2015.

A joj dečko moj, imate sreću trebali ste primiti još dva gola! Za kaznu bi po meni cijela ekipa morala odgledati snimku da vidite kako ste bili jadni !

CA
Cafa
07:03 29.07.2015.

Bit će lakše bez papaka koji zvižde...

DU
Deleted user
23:29 28.07.2015.

pa norvezani su imali vise sansi od nas....pivaricu jesi ti uopce svjestan o cemu pricas

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije