Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI USPJEH

Pioniri GNK Dinama pobjednici Memorijalnog turnira U 14 u Vukovaru

Kadeti Dinamo
Foto: GNK Dinamo
1/3
26.04.2015.
u 14:26

Dinamo je u finalnoj utakmici rezultatom 3:0 pobijedio momčad Rijeke i tako zasluženo došao do još jednoga pokala.

Nogometaši GNK Dinamo, u kategoriji do 14 godina, pobjednici su ovogodišnjeg 13. Memorijalnog turnira vukovarskih branitelja koji se održavao u protekla četiri dana u Vukovaru.

Dinamo je u finalnoj utakmici rezultatom 3:0 pobijedio momčad Rijeke i tako zasluženo došao do još jednoga pokala. Pravo osvježenje turnira bila je momčad Hrvatskog svjetskog kongresa iz Njemačke koja je osvojila treće mjesto. Radi se o igračima hrvatskog porijekla koji redom igraju u tamošnjim klubovima (Bayern, Bochum 1848., Hertha, Nurnberg, Eintracht…). Oni su, poslije izvođenja jedanaesteraca,  u utakmici za treće mjesto pobijeli momčad Slavena Belupa. Odlukom stručnoga povjerenstva za najboljeg igrača proglašen je kapetan GNK Dinamo Tomislav Krizmanić.

Najbolji strijelac je Ivian Svržnjak (NK Slaven Belupo), a najbolji vratar Marko Šušak (NK Rijeka). Uz pokale najboljim momčadima i pojedincima GNK Dinamo dobio je i veliki prijelazni pokal, a NK Slaven Belupo nagradu za fair play. Na ovogodišnjem turniru sudjelovalo je ukupno 17 momčadi tako da se vukovarski turnir naziva i neslužbenim prvenstvom Hrvatske u kategoriji U14 igrača.

Uz prvoligaške momčadi na turniru su igrali i igrači hrvatskih korijena iz Njemačke, Austrije, NK Jadran iz Poreča, NK Široki Brijeg, HNK Cibalia i HNK Vukovar 1991. Utakmice su se igrale na četiri stadiona gdje su gledatelji i ove godine imali priliku uživati u kvalitetnim utakmicama, lijepim potezima i golovima. Uz sve to sudionici turnira imali su priliku i razgledati vukovarske znamenitosti te upoznati se više sa povijesti grada heroja.

>> Kadeti plavih slavili 6:0, juniori izgubili 1:2

Komentara 4

DU
Deleted user
15:10 26.04.2015.

šampioni !

DU
Deleted user
15:12 26.04.2015.

Dinamo je fenomenalan klub.

Avatar domin
domin
15:28 26.04.2015.

Mislim da je vise od svega vazno druzenje I upoznavanje .Takvi turniri zauvjek ostaju u sjecanju,pogotovo onih koji dolaze izvana.Za svaku pohvalu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije