Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova pobjeda bilića

Petrić strijelac za PAO! Strinić asistirao za pobjedu, a Jajalo debitirao

Petrić
Foto: Youtube Screenshot
01.02.2015.
u 17:34

Duje Čop ušao je u igru u 71. minuti na gostovanju njegovog Cagliarija kod Atalante.

Ivan Strinić ponovno je bio u početnoj postavi Napolija koji je u 21. kolu gostovao kod Chieva. Završilo je 2:1 za Napoli, a prva dva pogotka bili su autogolovi.

Prvo je bivši igrač Dinama Boštjan Cesar pogodio svoju mrežu, a s Napolijeve strane odužio mu se Urugvajac Britos. Pobjedu Napoliju donio je Gabbiadini na asistenciju našeg reprezentativca Strinića.

>>Pogledajte Strinićeve brojke u pobjedi Napolija

 

Mato Jajalo debitirao je za Palermo u pobjedi nad Veronom (2:1). Igrao je u početnom sastavu do 70. minute.

Duje Čop ušao je u igru u 71. minuti kod rezultata 1:1 na gostovanju njegovog Cagliarija kod Atalante, također kluba koji je u opasnoj zoni. Primili su gol u 84. minuti i izgubili 2:1.

Roma, koja je kiksala u subotu, nije to skupo platila jer je i Juventus remizirao kod Udinesea (0:0).

Rezultati - talijansko prvenstvo, 21. kolo: Sassuolo - Inter 3:1, Atalanta - Cagliari 2:1, Cesena - Lazio 2:1, Chievo - Napoli 1:2, Palermo - Verona 2:1, Torino - Sampdoria 5:1, Udinese - Juventus 0:0.

Poredak: Juventus 50, Roma 43, Napoli 39, Lazio 34...

Dodajmo i kako je Mladen Petrić bio strijelac za Panathinaikos koji je u 21. kolu grčke Super lige na domaćem travnjaku sa 3:0 svladao Platanias. Petrić je svoj peti prvenstveni pogodak zabio u 7. minuti. Zamijenjen je u 72. minuti, samo minutu nakon što je zaradio žuti karton.

 

Gordon Schildenfeld je odigrao svih 90 minuta, dok Danijel Pranjić nije bio u konkurenciji za ovaj susret.

Panathinaikos je ovom pobjedom zadržao treću poziciju na prvenstvenoj ljestvici.

Slaven Bilić upisao je još jednu pobjedu na klupi Bešiktaša. U dvoboju 18. kola turske Süper lige Bešiktaš je na Recep Tayyip Erdogan stadionu sa 2:1 svladao Mersin. Bešiktaš je i dalje drugoplasirana momčad lige sa 41 osvojenim bodom dok vodeći Fenerbahče ima 42 boda.

>>Vrsaljko i Sassuolo potopili Inter i pokvarili Brozovićev debi

Komentara 1

ZI
ziko555
21:37 01.02.2015.

Strinic - najbolji lijevi bocni na svijetu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije