Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUŽBENO

Petr Čech napušta Chelsea nakon 11 godina i odlazi u Arsenal!

Petr Čech
Foto: Press Association/Pixsell
29.06.2015.
u 16:53

Bilo je za očekivati da će otići, a dvoumio se između Monaca i Arsenala, no na London je ipak navikao.

Petr Čech odlazi u Arsenal! Službena je to informacija, Chelsea i češki vratar zadovoljni su onime što su pred njih postavili Topnici i karijera ovog velikana ići će u smjeru u kojem je trebala prije 13 godina, ali Arsene Wenger donio je iznimno lošu odluku da ga ne angažira. Sad ju je ispravio ponudom od, nagađa se, 15 milijuna eura.

I što je najbolje za Čecha, ne mora napuštati London, samo će se "preseliti" koji kilometar dalje i nastupati za klub kojem itekako treba vratara, ali i klub koji je uvijek u lovu na titule i igra u Ligi prvaka već 19 godina zaredom, odnosno 20 s ovom koja nadolazi.

Bilo je za očekivati da će otići, a dvoumio se između Monaca i Arsenala, no na London je ipak navikao. Na klupu pak nije, zato se više nije vidio u klubu gdje je čuvao vrata 11 dugih godina, pritom osvojio četiri naslova prvaka Engleske, jednu Ligu prvaka, četiri FA kupa, tri Liga kupa, dva Superkupa i jednu Europsku ligu.

>> Tko su najskuplji vratari svih vremena pogledajte na Goal.com

>> Petr Čech želja Arsenea Wengera, koji ga nije želio prije 13 godina!

Komentara 1

Avatar GaryLineker
GaryLineker
21:15 29.06.2015.

Topnici napokon kupuju pojačanja. Udaraju se temelji za ozbiljnu momčad koja će ove sezone s pravom pucati na sve trofeje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije