Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER DINAMA

Petev uoči Rijeke: Remi me ne zanima, idemo po pobjedu!

Ivajlo Petev
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
02.12.2016.
u 14:18

- Što ako Rijeka pobijedi? Nadam se da neće pobijediti. Ne razmišljam uopće u tom smjeru, a prvenstvo nije još riješeno. Imamo još puno utakmica.

Trener Dinama Ivajlo Petev najavio je sutrašnji derbi s Rijekom koji se u 15 sati igra na Maksimiru.

- Nadam se pravom derbiju sutra. Vjerujem da ćemo gledati kvalitetan nogomet i želim da izgledamo bolje od Rijeke. Puno sam pričao s igračima o Rijeci i ovoj utakmici, imamo još vremena za pripremu - rekao je strateg Dinama pa nastavio o protivniku: 

- Rijeka je dobra ekipa, svi to znamo. Imaju šest bodova više od nas, nije to slučajno. Kompaktna su ekipa, a mi moramo pokušati iskoristiti svaki trenutak i situaciju da budemo bolji. Mislim da nisu oslabljeni zbog toga što nema Andrijaševića.

Peteva ne zanima remi s Rijekom.

- Nema kod mene remija, ali sve je moguće. Moja je želja pobjeda. Trebamo odigrati tako da uzmemo sve bodove - naglasio je Petev pa odgovorio na pitanje o momčadi za subotnji derbi: 

- Pavičić, Matel i Stojanović ne konkuriraju, uz ozlijeđene igrače koji nisu već duže u momčadi. Imamo trening danas i poslije toga ću odlučiti kojih 18 igrača konkurira. Stojanović trenira zadnjih par dana, Matel ima slomljen nos i nosi posebnu masku pa je riskantno angažirati ga u utakmici, a Pavičić je i dalje ozlijeđen.

Petev se prisjetio i teškog poraza na Rujevici kada je momčad vodio Cico Kranjčar.

- Gledao sam snimku utakmice s Rujevice i to je prošlost. Moramo izvući maksimum u subotu, vidjeti gdje smo griješili i ne ponoviti te greške. Nema nekog posebnog pritiska prije derbija, za mene je pritisak svaka utakmica kad želiš pobijediti.

Za kraj konferencije trener je ukratko prokomentirao trenera Rijeke, kao i mogući neugodan ishod derbija:

- Kek je dobar trener, vodi Rijeku već par godina i nije slučajno da su vodeća momčad prvenstva. Ipak, mi smo Dinamo i rekao sam da ćemo biti prvi još kad sam stigao u klub. Što ako Rijeka pobijedi? Nadam se da neće pobijediti. Ne razmišljam uopće u tom smjeru, a prvenstvo nije još riješeno. Imamo još puno utakmica.

Komentara 5

MA
Magnificus
14:32 02.12.2016.

pa dobro jel vi imate neku drugu sliku Peteva, osim ove na kojoj izgleda kao da nije pri sebi?!? čovjek je inače simpatičan i komunikativan, ali vi uporno stavljate ovu istu na kojoj izgleda kao da ima pomračenje uma!

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
15:15 02.12.2016.

Kek je postao kmečavac....

Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
19:35 02.12.2016.

Petev uoči Rijeke: Remi me vrlo zanima, idemo dolje da onemogučimo pobjedu onom europskom trenerskom znalcu i geniju Matjažu Keku kojemo se mi svi zavičajski i istočni balkanci divimo i zavidimo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije