Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DERBI NA MAKSIMIRU

Petev uoči Hajduka: Vratit ću Dinamo na pravi put

Ivajlo Petev
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
1/8
01.10.2016.
u 14:19

- Nadam se da ćemo odigrati dobro i da će svi momci ginuti na terenu, dati 100 posto od onoga što imaju. Želimo uzeti tri boda, to je u ovom trenutku najvažnije - rekao je Petev

Novi trener Dinama Ivajlo Petev sutra će imati vatreno krštenje. U svojoj prvoj utakmici na klupi modrih igrat će protiv Hajduka (Maksimir, 17 sati).

- Nadam se da ćemo odigrati dobro i da će svi momci ginuti na terenu, dati 100 posto od onoga što imaju. Želimo uzeti tri boda, to je u ovom trenutku najvažnije - rekao je Petev i dodao:

- Zadovoljan sam punim angažmanom na treningu. Ne izgledamo dobro, ali ovo je derbi. Moramo odigrati jako pametno. To je utakmica s drugačijom psihologijom. Vjerujem da će Dinamo uzeti tri boda.

Petev nije htio otkriti momčad koja će sutra istrčati.

- Bit ću sretan da sutra vidim pun stadion i da nas navijači podrže. Vratit ću Dinamo na pravi put.

Kapetan Dinama Domagoj Antolić je dodao:

- Nema ništa ljepše nego pobjedom izbrisati gorak okus i dići samopouzdanje. Već dugo nismo bili u ovakvom zaostatku i nadam se da ćemo se vratiti na pobjedničke staze.

Komentara 2

Avatar Titanov sin
Titanov sin
14:57 01.10.2016.

Imaš najbolje igrače, sve osim prvog mjesta je jako loše, što slijedi znaš......letiš!!!! Stavi Livakovića, time će se stabilizirati cijela obrana, nisu Sigali i Šifo zaboravili igrati nogomet.

SM
SmellsLikeŠit
17:06 01.10.2016.

Koji je to pravi put? Meni se čini da je na istom putu već više od 10g. Ove sezone su malo lošije ušli u HNLu, inače sve po starom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije