Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER DINAMA

Petev: Pogledao sam derbi s Hajdukom. Nikad nisam kukao, ali...

Ivajlo Petev
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/6
24.04.2017.
u 15:49

- Svaki dan pričamo, igrači su razočarani, međutim nema predaje. Jedino velike momčadi izlaze iz ovakvih teških situacija.

Trener Dinama Ivajlo Petev uoči sutrašnjeg gostovanja kod Slaven Belupa (18.00) još se jednom osvrnuo na poraz od Hajduka u derbiju.

- Gledao sam snimku derbija, nisam nikad kukao pa neću ni sada, ali kad sam pogledao statistiku i snimku, 15 udaraca na gol, 13 kornera i 70 posto posjeda lopte, to samo po sebi govori o našoj premoći. Nedostajao je još samo dodatni korak i agresije da pobijedimo – rekao je Petev te dodao: 

- Derbi je već prošlost, moramo učiti iz naših grešaka i u utorak je već nova utakmica, novi dan. Moramo se svi zajedno skupiti i idemo u Koprivnicu po pobjedu. 

Kakvi su dojmovi i reakcije igrača nakon derbija? 

- Svaki dan pričamo, razočarani su, međutim nema predaje. Jedino velike momčadi izlaze iz ovakvih teških situacija. Ne može uvijek biti dobro, ponekad se događa loš dan te se svi moramo skupiti, da budemo još jači i da odigramo dobru utakmicu.

Postoje li zdravstveni problemi u momčadi?

- Imamo nekoliko problema, Pivarić vjerojatno neće moći igrati zbog ozljede. Ipak, imamo dovoljno mladih i kvalitetnih igrača koji će dobiti priliku. Svjesni smo da je sad veći pritisak pred njima i ne mogu se u potpunosti opustiti. Imaju zaista veliki potencijal. 

Za kraj se osvrnuo na momčad Slaven Belupa.

- Solidna su momčad. Neće biti lako, toga smo svjesni. Ali, mi tražimo jedino što nam odgovara, a to su tri boda! 

Komentara 4

AS
atilla sb 1986
16:20 24.04.2017.

Uh.. Kako antolic nema neku ozljedu pa da ne "riskirate"..

MA
marn
16:07 24.04.2017.

jesi pogledao semafor bratko?

Avatar cluesblues
cluesblues
16:48 24.04.2017.

antolic je daleko najlosija karika ove rastimane momcadi - naravno uz ovog bugarskog papka na klupi - on je pregledal statistiku i posjed lopte i zakljucil da smo nesretno izgubili? pa ocito nije gledal samu tekmu i bezidejno, sporo, staromodno i jalovo dodavanje (cesto pogresno)...slabasni i jadni hajduk je svjesno i bez nekog posebnog presinga prepustil loptu impotetnim igracima dinama jer su pregledali i snimke prijasnjih tekmi i vidli da dinamo nema nikakvu igru, da je totalno bezopasan i da zapravo i nije momcad, i samo su se nadali da soudani ne napravi neki ekstra potez - jer to je jedino kaj moze bit opasno od dinama (i skoro se dogodilo da je ona lopta isla par cm nize), a takve stvari se ionak se ne mogu sprijecit, sve ostalo je bezvezno mrcvarenje lopte...a to je bratku super, samo fali realizacija....eh covjece...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije