Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ödmah na posao

Petev održao višesatni sastanak, evo koje su prve dvije promjene koje će napraviti u Dinamu!

Ivajlo Petev
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/11
29.09.2016.
u 17:59

– Sretan sam što sam došao u Dinamo. Dvaput smo se susretali, ali nismo se uspjeli dogovoriti. Ipak, uvijek sam htio raditi u klubu kao što je Dinamo

Bugarski trener Ivajlo Petev (41) od danas je i službeno trener Dinama. Donedavni bugarski izbornik stigao je na Maksimir, danas je predstavljen, a već u nedjelju ga očekuje prvi veliki ispit – derbi protiv Hajduka.

– Sretan sam što sam došao u Dinamo. Dvaput smo se susretali, ali nismo se uspjeli dogovoriti. Ipak, uvijek sam htio raditi u klubu kao što je Dinamo. U glavi imam samo jedno, želim stvoriti pravu momčad, ali za to ćemo morati puno raditi. Neće biti lako, ali dat ćemo sve od sebe i doći će dan kada će se Dinamo vratiti ondje gdje pripada – kazao je na predstavljanju Petev koji je uživo gledao utakmicu protiv Juventusa i snimio situaciju.

A danas je nakon konferencija za novinare održao sastanak sa stožerom i igračima, baš kao što je i najavio, a on je trajao satima. Bugarin je želio prikupiti što više informacija o klubu i momčadi, ispipao je bilo igračima i spreman je prionuti poslu.

Ono što se zasad moglo saznati jest da će odmah napraviti dvije promjene. Naime, Petev će maknuti mladog Adriana Šempera s gola, a u prvi plan gurnuti Dominika Livakovića. Ne znači to da nema povjerenja u potencijal mladog Šempera, već smatra da se njega postupno treba uvoditi u seniorski nogomet. S druge strane, u momčad će vratiti Antu Ćorića, mladog nogometaša koji se danas našao među odabranim društvom, na listi kandidata za europsku nagradu "Golden boy". Podsjetimo, Sopić je izbacio Ćorića iz kadra za utakmicu s Juventusom zbog nezalaganja, a Petev će mu ipak dati drugu šansu.

Komentara 4

DA
damirtankovic
19:31 29.09.2016.

Baš me zanima kak dugo bu izdržal u Dinamu.

PA
pappmisi
18:37 29.09.2016.

Livakovic je klasni vratar, kakv treba Dinamu.

Avatar cera
cera
20:01 29.09.2016.

Evo osvaja evropu ko ništa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije