Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nedjelja, 15 sati

Petev: Neću odmarati igrače, nema opuštanja protiv Lokomotive

Ivajlo Petev
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/6
10.12.2016.
u 11:36

- Svi su zdravi, zbog toga sam izuzetno zadovoljan. Nakon današnjeg treninga odlučit ćemo tko će protiv Lokomotive istrčati na teren

Nakon poraza od Juventusa i opraštanja od europskih natjecanja, Dinamo se okreće HNL-u. Modri se moraju koncentrirati na borbu za naslov prvaka, vodeća Rijeka pobjegla im je šest bodova.

Već sutra Dinamo čeka prvi izazov, u 15 sati igra protiv Lokomotive.

- Svi su zdravi, zbog toga sam izuzetno zadovoljan. Nakon današnjeg treninga odlučit ćemo tko će protiv Lokomotive istrčati na teren. Srećom, nemamo problema s ozljedama. Doduše imamo par igrača koji su zadobili udarac nakon duela, ali ništa što bi sugeriralo da neće moći zaigrati protiv Lokomotive, rekao je Petev.

Osvrnuo se još jednom na Juventus.

- Smatram da smo odigrali solidnu utakmicu te moramo biti pozitivni s tog aspekta. Nama je svaka utakmica Liga prvaka, bilo da se radi o Juventusu ili Lokomotivi. I, dvoboj protiv Lokomotive naša je 'Liga prvaka'. Moramo ustrajati i izgledati kao kompaktna momčad, da odigramo dobro i pobijedimo

Dinamo 17. prosinca igra protiv Hajduka na Poljudu, hoće li Petev odmarati neke igrače?

- To ne dolazi u obzir, nećemo nikog čuvati jer kao što sam već napomenuo, Lokomotiva je sada naša najbitnija utakmica i moramo dati sve od sebe. 

Komentara 3

HR
Hrabraja
13:04 10.12.2016.

Pa mozes igrati s kadetima, uvjeravam te da ces pobijediti. Imaj vjere u sebe

NO
NoviPravednik
16:43 10.12.2016.

Dinamo da dođe samo sa golmanom lokomotiva bi izgubila, pogotovo u ovakvom trenutku gdje mamić klub zaostaje 6 bodova za rijekom!

Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
18:26 10.12.2016.

Petev: Sigurno ću odmarati igrače, ima opuštanja protiv Lokomotive jer pobjeda je dogovorena i osigurana prije početka utakmice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije