Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlazak trener

Peter Pacult nakon samo pet utakmica napustio klupu Cibalije

Peter Pacult
Miranda Cikotic/PIXSELL
23.03.2017.
u 13:40

Cibalija se trenutačno nalazi na začelju Prve HNL s devet bodova, sedam manje od pozicije koja osigurava dodatne kvalifikacije, te 14 bodova manje od zone spasa.

Nakon svega pet utakmica na klupi hrvatskog nogometnog prvoligaša Cibalije, austrijski stručnjak Peter Pacult (57) je napustio kormilo vinkovačkog kluba.

Vijest o prekidu suradnje objavljena je na službenoj Facebook stranici Cibalije nakon što su predsjednik kluba Miroslav Gagro i austrijski trener dogovorili sporazumni raskid ugovora.

Pacult je vinkovački klub preuzeo u siječnju ove godine i pod njegovim vodstvom u prvih pet kola osvojen je samo jedan bod.

Pacult je debitirao na klupi u dvoboju protiv Intera iz Zaprešića koji je završio 1-1, a potom su Vinkovčani nanizali četiri poraza uz razliku pogodaka 1-7 (Dinamo 1-2, Split 0-1, Istra 1961 0-2, Osijek 0-2).

U priopćenju se vodstvo kluba zahvaljuje Pacultu na velikoj volji i energiji koje je pokazao preuzevši klupu Cibalije, ali, kako naglašava kako rezultati nisu bili na razini očekivanih, te je obostrano zaključeno da je potrebna promjena na klupi.

Cibalija se trenutačno nalazi na začelju Prve HNL s devet bodova, sedam manje od pozicije koja osigurava dodatne kvalifikacije, te 14 bodova manje od zone spasa.

Komentara 1

LU
lukivoda
15:35 23.03.2017.

bilo je to bacanje love u bunar. Pametnije bi bilo da su tom lovom platili igrače.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije